OSFP pisze:alek91 pisze:Nasuwa mi się takie pytanie czytając to forum.......czy chociaż cokolwiek Wam się podoba w tym osiedlu? Jak narazie na wszystko narzekacie. Wg mnie blok jest bardzo ładnie i estetycznie zrobiony. Zagospodarowanie terenu obejmuje to co byc powinno, to samo co większość osiedli. Skonczył się temat ogrodzenia to zaczął się temat placu zabaw. Już lepiej, żeby go nie było niż mają wstawić jedna huśtawkę i piaskownicę.
Mnie sie podoba wiele rzeczy. Nie podoba mi sie glownie rozjazd pomiedzy tym co bylo przekazywane ze strony dewelopera, a tym co jest faktycznie.
Droga wewnetrzna miala byc zrobiony z kostki, widac to na projekcie, jest to opisane w prospekcie. Finalnie wylano asflat co wplywa na estetyke,
Plac zabaw byl przewidziany, jak widziales w innym watku. Sporo osob to interesuje i sporo osob dostalo zapewnienie ze taki plac powstanie.
Technologie ulatwiajace zycie, jak np pastylki do drzwi to nie jest jakis cud swiata a rzecz powszechna, wiec nie dziwie sie ludziom ze sa troche zawiedzeni. W koncu nie raz i nie dwa slyszelismy o osiedlu o podwyzszonym standardzie, a wychodzi z tym bardzo roznie. To sa takie drobnostki ktore wplywaja na wygode zycia w danym miejscu.
Skrzynki wygladaja po prostu srednio
Mozna by odwrocic pytanie, i zastanowic sie, czy deweloper zaskoczyl Cie czyms pozytywnie?
pastylki do drzwi ? o co chodzi?