[Etap II] Odbiory mieszkań od dewelopera / naprawa usterek w mieszkaniach - Piasta Towers

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
wolf

Re: [Etap II] Odbiory mieszkań od dewelopera / naprawa usterek w mieszkaniach - Piasta Towers

Postautor: wolf » 09 paź 2018, 10:53

Hej,

Dokładnie :) Jak problem został rozwiązany ?

umara

Re: [Etap II] Odbiory mieszkań od dewelopera / naprawa usterek w mieszkaniach - Piasta Towers

Postautor: umara » 11 paź 2018, 11:00

wolf pisze:Hej,

Dokładnie :) Jak problem został rozwiązany ?

To nie jest usterka. Tak jest na projekcie. Jest to absurd, bo mogli już dać włącznik na ścianie obok. Jednak projekt jest projektem. Ja sobie sam przerobiłem i przełożyłem włącznik do łazienki.
I tak to jest nic. Jeśli masz mieszkanie takie same jak nasze, to pewnie w sypialni stoi ściana na jej środku xD Ja ją wywaliłem w piździec ;)

Misiek

Postautor: Misiek » 12 paź 2018, 7:03

Możecie wrzucić rzuty, żeby można było to sobie zobaczyć ?

mr_lukasz

Postautor: mr_lukasz » 10 kwie 2019, 20:03

Po kilku miesiącach od odbioru (dopiero teraz robi się cieplej) zauważyłem że dwóch okien nie można otworzyć na tak zwane "rozszczelnienie" . Nie wiem czy to usterka czy może nie wszystkie okna mają taką opcję. Jeżeli klamkę okna ustawię na 45 stopni to okno uchyla się w taki sam sposób jak klamka w pozycji pionowej. Ma ktoś może podobny problem ?

Inna sprawa, mam okap 'wyspowy' i cały czas strasznie słychać szum powietrza, nawet po zamknięciu zaworu. Nie wiem już czy coś jest nie tak z wentylacją, czy może okap został źle zamontowany ...
Ma ktoś podobną sytuację ?

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”