Powiedziałbym, że miejsce jest lepsze niż główny budynek Salsy przy Klimeckiego, bo jednak tu jest sporo dalej od ruchliwej drogi. Jak się Wam podoba? A może ktoś w nimi mieszka i podzieli się opinią o zabudowie i okolicy?
zaba pisze:Jakby kogoś interesowało, to tak to wyszło na żywo.
Powiedziałbym, że miejsce jest lepsze niż główny budynek Salsy przy Klimeckiego, bo jednak tu jest sporo dalej od ruchliwej drogi. Jak się Wam podoba? A może ktoś w nimi mieszka i podzieli się opinią o zabudowie i okolicy?
smilealittlebit pisze:Mieszkam w innym etapie Salsy i bardzo sobie chwalę. Nie mam zastrzeżeń. Chciałbym tylko, aby okolica troszkę szybciej się rozwijała.
zaba pisze:smilealittlebit pisze:Mieszkam w innym etapie Salsy i bardzo sobie chwalę. Nie mam zastrzeżeń. Chciałbym tylko, aby okolica troszkę szybciej się rozwijała.
Czyli tam też mieszkania były w normalnej sprzedaży? Byłem pewien, że to ten blok na wynajem, o którym była mowa.
smilealittlebit pisze:zaba pisze:Czyli tam też mieszkania były w normalnej sprzedaży? Byłem pewien, że to ten blok na wynajem, o którym była mowa.
Tak, bez problemu można było kupić. Na wynajem miały być te dwa bloki zaraz za nim - dopiero oddano je do użytku.
zaba pisze:smilealittlebit pisze:zaba pisze:Czyli tam też mieszkania były w normalnej sprzedaży? Byłem pewien, że to ten blok na wynajem, o którym była mowa.
Tak, bez problemu można było kupić. Na wynajem miały być te dwa bloki zaraz za nim - dopiero oddano je do użytku.
To dzięki za info., już chyba wydzielone do osobnego wątku.
A jak się mieszka tam, jak z dostępem do usług, komunikacji i jak z uciążliwością ruchliwych dróg w okolicy?
Same budynki postawione przez dewelopera Loku w porządku?
Wróć do „Salsa Kraków / deweloper Lokum - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości