Inwestycja Aura Home Kraków deweloper Start Grupa Deweloperska - opinie na forum
Re: Inwestycja Aura Home Kraków deweloper Start Grupa Deweloperska - opinie na forum
Bo ten deweloper robi odjechane klatki schodowe- wszędzie, nawet w najtańszych inwestycjach. Kontrastuje z siermiężnym, "konserwatywnym" stylem tego, jak wyglądają budynki Startu z zewnątrz.
Re: Inwestycja Aura Home Kraków deweloper Start Grupa Deweloperska - opinie na forum
Dla mnie szacun dla Startu - to samo zrobili w inwestcji w Prokocimiu, klatki naprawdę z pomysłem i na poziomie, nie sztampowo ; )
Byłem ostatnio w okolicy i tak to teraz wygląda.

W zasadzie blok wygląda na niemal gotowy, ciekawe czy mają jeszcze coś wewnątrz do skończenia i czy dużo.

Co myślicie o takim budynku i jego położeniu?

W zasadzie blok wygląda na niemal gotowy, ciekawe czy mają jeszcze coś wewnątrz do skończenia i czy dużo.

Co myślicie o takim budynku i jego położeniu?
Jeszcze wciąż sprzedają i wydsae mi się że popłynęli z cenami, 10k w tej okolicy? Kwestia, że koniec budowy czy co..
Mondzik pisze:Jeszcze wciąż sprzedają i wydsae mi się że popłynęli z cenami, 10k w tej okolicy? Kwestia, że koniec budowy czy co..
Nie pamiętam dokładnie, ale na początku sprzedaży te większe mieszkania były gdzieś za ok 7k
Mondzik pisze:Jeszcze wciąż sprzedają i wydsae mi się że popłynęli z cenami, 10k w tej okolicy? Kwestia, że koniec budowy czy co..
Tej okolicy?
Komunikacja publiczna mega, handel i usługi tak samo, masę zieleni w około, będzie w miarę niedaleko do obwodnicy...
Wynajmuje mieszkanie w nowym bloku po sąsiedzku na złotej jesieni od 5 lat i gdyby nie to, że pracę mam po drugiej stronie Krakowa, to kupił bym mieszkanie w tej inwestycji bo to na prawdę świetna okolica do życia.
Wiguś pisze:Mondzik pisze:Jeszcze wciąż sprzedają i wydsae mi się że popłynęli z cenami, 10k w tej okolicy? Kwestia, że koniec budowy czy co..
Tej okolicy?
Komunikacja publiczna mega, handel i usługi tak samo, masę zieleni w około, będzie w miarę niedaleko do obwodnicy...
Wynajmuje mieszkanie w nowym bloku po sąsiedzku na złotej jesieni od 5 lat i gdyby nie to, że pracę mam po drugiej stronie Krakowa, to kupił bym mieszkanie w tej inwestycji bo to na prawdę świetna okolica do życia.
Mi ciekawszą opcją wydaje się Centralna Park, bo bliżej centrum, niedaleko Tauron Areby i Parku oraz centra handlowe w okolicy a tam 8k za m2
Mi ciekawszą opcją wydaje się Centralna Park, bo bliżej centrum, niedaleko Tauron Areby i Parku oraz centra handlowe w okolicy a tam 8k za m2
hmm... na Centralnej tam blok na bloku. Przecież do M1 nie będzie się chodziło po bułki, bo to szkoda czasu ... nie ma tam takiej infrastruktury, jak na Bieńczycach. Autobusy, tramwaje, sklepy - wszystko można załatwić idąc pieszo.
Jak z tą inwestycją skończyli to już? Ruszyły odbiory? A może mieszkańcy się już wprowadzają, jak to teraz wygląda?
Co do lokalizacji, to karetki jadące do szpitala po sąsiedzku nie będą tam uciążliwe? Ktoś może się podzielić opinią tu?
Co do lokalizacji, to karetki jadące do szpitala po sąsiedzku nie będą tam uciążliwe? Ktoś może się podzielić opinią tu?
Mieszkańcy już mieszkają, mieszkam po sąsiedzku od 5 lat i karetki po 2 tygodniach przestałem słyszeć, okolica jest zielona, pełna usług, handlu i innej infrastruktury, na prawdę polecam. Co do wykonania itd się nie wypowiem
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”