Bagry House 2.0 Kraków - nowa inwestycja obok zalewu Bagry przy ul. Żołnierskiej od Profer-Hotel
Bagry House 2.0 Kraków - nowa inwestycja obok zalewu Bagry przy ul. Żołnierskiej od Profer-Hotel
Czy ktoś się orientuje co to nowa za inwestycja się pojawiła przy samych Bagrach na ul. Żołnierskiej? Zaznaczyłam na mapce ponizej o jaki teren Bagrów mi chodzi. Przechodziłam tamtędy ostatnio i widziałam ogrodzony teren pod budowę, ale niestety nie spojrzałam na tablicę informacyjną. Obstawiam że kolejne osiedle albo szeregówki.

Re: Bagry House 2.0 Kraków - nowa inwestycja obok zalewu Bagry przy ul. Żołnierskiej od Profer-Hotel
Podobno ta sama firma co budowała Bagry House ale niema jeszcze nigdzie oferty.
Re: Bagry House 2.0 Kraków - nowa inwestycja obok zalewu Bagry przy ul. Żołnierskiej od Profer-Hotel
Według tablicy informacyjnej mają to być budynki mieszkalne jednorodzinne dwulokalowe z garażami. Inwestor Profer-Hotel.
Ktoś ma może wiecej informacji o tej inwestycji? Jakas strona internetowa np.?
Re: Nowa inwestycja obok zalewu Bagry przy ul. Żołnierskiej
Oferta w sprzedaży, 15k za metr, 2mln za stan developerski
Poprzednie Bagry House opóźnione o min. rok.
otodom.pl/pl/oferta/mieszkaj-komfortowo-i-szczesliwie-bagry-house-2-0-ID4fx87.html

otodom.pl/pl/oferta/mieszkaj-komfortowo-i-szczesliwie-bagry-house-2-0-ID4fx87.html
Fajne, ale cena zwala z nóg.
nutty_10 pisze:Oferta w sprzedaży, 15k za metr, 2mln za stan developerski![]()
Ale to chyba nie ta inwestycja? Ta powstaje na działce wzdłuż ulicy Mariana Batki, a ja widziałam inwestycję centralnie przy cyplu od str ul. Żołnierskiej i to raczej nie jest to Szczęśliwe Bagry House.
projekty1 pisze:nutty_10 pisze:Oferta w sprzedaży, 15k za metr, 2mln za stan developerski![]()
Ale to chyba nie ta inwestycja? Ta powstaje na działce wzdłuż ulicy Mariana Batki, a ja widziałam inwestycję centralnie przy cyplu od str ul. Żołnierskiej i to raczej nie jest to Szczęśliwe Bagry House.
Racja mój błąd

Przechodziłem parę dni temu i zrobiłem fotki tablicy informacyjnej.

profer-hotel to bagry house 2.0
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”