Witam,
widziałem na gunb, ze Noho dostało zgodę na wyburzenie i oczyszczenie pozostałości po CH Gigant. Aktualnie czekają na zezwolenie na budowę budynków. Inwestycja ma wystartować już niedługo. Co myślicie o noho ? Jakie ceny mogą dać przy takiej lokalizacji?
Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
-
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
kawalerki po 14k, normalne po 12k
Re: Monument Kraków / Noho Investment (ul. Wybickiego) - opinie na forum (działka po Gigancie)
noicomyzrobimy pisze:kawalerki po 14k, normalne po 12k
Skąd takie info, dowiadywałeś się już czegoś w sprawie?
Pytanie. Co ta są ,,Ukryte pragnienia" ?
Mocno się zastanawiałem kiedy ruszy ta inwestycja, te pozostałość po Gigancie są ochydne. Lokalizacja jest świetna więc i ceny będą wysokie. Myślę że małe metraże po 14 lub nawet 15 na widokowych piętrach.
Mocno się zastanawiałem kiedy ruszy ta inwestycja, te pozostałość po Gigancie są ochydne. Lokalizacja jest świetna więc i ceny będą wysokie. Myślę że małe metraże po 14 lub nawet 15 na widokowych piętrach.
Dziadek pisze:Pytanie. Co ta są ,,Ukryte pragnienia" ?
Ukryte pragnienia to inwestycja zlokalizowana przy ulicy Kluczborskiej - ogrodzone osiedle te obok przystanku Bratysławska. Inwestycja ruszy pewnie szybko, biorąc pod uwagę, ze po przeciwnej stronie jest w trakcie budowy inna inwestycja.
Scream2 pisze:Dziadek pisze:Pytanie. Co ta są ,,Ukryte pragnienia" ?
Ukryte pragnienia to inwestycja zlokalizowana przy ulicy Kluczborskiej - ogrodzone osiedle te obok przystanku Bratysławska. Inwestycja ruszy pewnie szybko, biorąc pod uwagę, ze po przeciwnej stronie jest w trakcie budowy inna inwestycja.
urbanity.pl/photos/20/44/22044.jpg?v=1517961754
oleo pisze:noicomyzrobimy pisze:kawalerki po 14k, normalne po 12k
Skąd takie info, dowiadywałeś się już czegoś w sprawie?
Bardziej na południe, przy Składowej, są podobne ceny w nowych inwestycjach.
Składowa bez usług, komunikacji itp. Tutaj pełna infrastruktura, pętla z tramwajami i autobusami 4 minuty spacerem. Sam projekt na pewno będzie ciekawy - są wstępne wizualizacje - noho ma wysoki standard, czasami warto dopłacić 1 tys na m2 

Scream2 pisze:Składowa bez usług, komunikacji itp. Tutaj pełna infrastruktura, pętla z tramwajami i autobusami 4 minuty spacerem. Sam projekt na pewno będzie ciekawy - są wstępne wizualizacje - noho ma wysoki standard, czasami warto dopłacić 1 tys na m2
lokalizacja bezdyskusyjnie świetna, ale mam pytanie o to gdzie są te wizualizacje, i gdzie można zapoznać się z realizacjami NOHO? Bo jak inaczej ocenić ich standard?

Byłem w biurze widziałem, ostatnie pietra maja całkiem spoko 4 pokojowe mieszkania po chyba ok. 80m2. Inwestycja wizualnie nie powala.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”