Ostatnie zebranie dla mieszkańców - Prądnik Nowy
Ostatnie zebranie dla mieszkańców - Prądnik Nowy
Proszę o informację co było na zebraniu? coś ważnego ? nie mogłam uczestniczyć ...
Re: Ostatnie zebranie dla mieszkańców
Niedługo zarządca powinien wysłać maila z krótkim podsumowaniem.
Re: Ostatnie zebranie dla mieszkańców - Prądnik Nowy
Mijają 2 tygodnie od spotkania i nadal cisza.
Mieliśmy podjąć decyzję z tego co pamiętam w sprawach:
- montażu haków ściennych na rowery w wózkowni
- stworzenia miejsca do parkowania rowerów za obecnym toitoiem w rogu działki
- kwestia montażu podwójnych świetlówek w garażu czy jakoś tak (choć nie rozumiem w jakim celu mamy mocniej oświetlać garaż jeśli nie spędza się tam czasu po za dojściem do samochodu, a boxy mają swoje oświetlenie)
- kwestia działania "pastylek" breloków w drzwiach innych klatek
- kwestia ustawienia koszy przy klatkach i malowania linii na nowym parkingu (czy robimy to już "za swoje" czy czekamy i negocjujemy z wykonawcą kolejnego etapu budowy)
Mieliśmy podjąć decyzję z tego co pamiętam w sprawach:
- montażu haków ściennych na rowery w wózkowni
- stworzenia miejsca do parkowania rowerów za obecnym toitoiem w rogu działki
- kwestia montażu podwójnych świetlówek w garażu czy jakoś tak (choć nie rozumiem w jakim celu mamy mocniej oświetlać garaż jeśli nie spędza się tam czasu po za dojściem do samochodu, a boxy mają swoje oświetlenie)
- kwestia działania "pastylek" breloków w drzwiach innych klatek
- kwestia ustawienia koszy przy klatkach i malowania linii na nowym parkingu (czy robimy to już "za swoje" czy czekamy i negocjujemy z wykonawcą kolejnego etapu budowy)
Witam sąsiadów,
Niestety nie mogłem uczestniczyć w ostatnim spotkaniu. Czy były poruszane jakieś ważne tematy ?
Bardzo fajne pomysły - dotyczące rowerów można prosić o więcej szczegółów ?
Wiadomo kiedy, ma odbyć się jakieś kolejne spotkanie wspólnoty ?
Pozdrawiam
Niestety nie mogłem uczestniczyć w ostatnim spotkaniu. Czy były poruszane jakieś ważne tematy ?
Bardzo fajne pomysły - dotyczące rowerów można prosić o więcej szczegółów ?
Wiadomo kiedy, ma odbyć się jakieś kolejne spotkanie wspólnoty ?
Pozdrawiam
8 maja przyszedł mail z podsumowaniem spotkania
razem z rozliczeniem kolejnego miesiąca...
Ja jestem bardzo zainteresowany zrobieniem stojaków na rowery choćby na tym utwardzonym terenie przy osiedlu obok. Wieszaki w rowerowni super, ale obecnie nie mając dostępu do klatki C (przynajmniej jak sprawdzałem ostatnio to dalej nasza kapsułka nie działała) na wiele mi się to nie zdaje...

Ja jestem bardzo zainteresowany zrobieniem stojaków na rowery choćby na tym utwardzonym terenie przy osiedlu obok. Wieszaki w rowerowni super, ale obecnie nie mając dostępu do klatki C (przynajmniej jak sprawdzałem ostatnio to dalej nasza kapsułka nie działała) na wiele mi się to nie zdaje...
Mario91 pisze:8 maja przyszedł mail z podsumowaniem spotkaniarazem z rozliczeniem kolejnego miesiąca...
Tak, przyszło podsumowanie tylko Pan Andrzej zapomniał w nim wspomnieć właśnie o propozycji stojaka na rowery w rogu działki.
Do klatki C zawsze można się dostać używając klucza systemowego, nie trzeba polegać tylko na breloku
Ostatnio zmieniony 28 cze 2019, 11:40 przez mor3nko, łącznie zmieniany 1 raz.
Mijają dwa miesiące od pierwszego zebrania. Realizacja zadań na pierwszy rzut oka:
+ uchwyty ścienne na rowery w wózkowni
+ breloczki działające w innych klatkach
+ malowanie linii na "nowym" parkingu ma się odbyć na początku lipca
- słabe oświetlenie w garażu
- śmietniki przy wejściach do klatek
- regulacja samozamykaczy drzwi na klatkach i oświetlenia
- zorganizowania miejsca na rowery przed blokiem
+ uchwyty ścienne na rowery w wózkowni
+ breloczki działające w innych klatkach
+ malowanie linii na "nowym" parkingu ma się odbyć na początku lipca
- słabe oświetlenie w garażu
- śmietniki przy wejściach do klatek