Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum
Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum
Słuchając radia rano usłyszałem reklamę nowej inwestycji w Krakowie - Bociana 5 od Archicom. Jak można się domyślić, osiedle powstanie przy ul. Bociana, tj. na Prądniku Białym. Jakieś opinie, informacje ontym nowym projekcie deweloperskim?
Re: Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum
Może to nieco inna część Prądnika Białego w Krakowie, ale tam też wygląda na to, że deweloper Archicom upchnie spory blok w tej okolicy, a pobudowało się tam ich trochę przez ostatnie lata. Ale nie udało mi się zobaczyć listy mieszkań, nie wiem, czy to jakiś problem z przeglądarką, czy jeszcze jej nie wrzucili, mam tylko informacje na ekranie Skontaktuj się z nami i podany numer telefonu.
Ktoś już dział jakie są układy mieszkań i ile kosztuje metr kwadratowy mieszkania w tej inwestycji?
Ktoś już dział jakie są układy mieszkań i ile kosztuje metr kwadratowy mieszkania w tej inwestycji?
Re: Osiedle Bociana 5 Kraków / deweloper Archicom - opinie na forum
Mnie wyświetliła się reklama inwestycji Bociana 5 w Krakowie z hasłem:
Prawdziwy wyczyn, jak się kupuje mieszkanie w mieście. To tylko pokazuje w jakich lokalizacjach nieraz deweloperzy stawiają swoje inwestycje, tj. w miejscach, gdzie nic nie ma. Chociaż ja nie wiem czy naprawdę tak blisko jest stamtąd na Plac Imbramowski albo Dworek Białoprądnicki, ale może tak właśnie jest.
Na pole bez ruszania auta?
Prawdziwy wyczyn, jak się kupuje mieszkanie w mieście. To tylko pokazuje w jakich lokalizacjach nieraz deweloperzy stawiają swoje inwestycje, tj. w miejscach, gdzie nic nie ma. Chociaż ja nie wiem czy naprawdę tak blisko jest stamtąd na Plac Imbramowski albo Dworek Białoprądnicki, ale może tak właśnie jest.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”