mareczek222 pisze:Najwidoczniej moderator stosuje tutaj cenzurę. Widziałem dzisiaj wpisy, gdzie ktoś podawał konkrety na kumoterstwo tego dewelopera, wrzucane były też screeny, gdzie deweloper ukrywa nr księgi wieczystej nieruchomości, które sprzedaje. Ogólnie wygląda to bardzo amatorsko i bałbym się cokolwiek kupować tutaj, bo co pomyśleć, gdy pojawią się problemy z mieszkaniem i ktoś będzie oczekiwał rękojmi.
Cenzurę?! Nie bardzo rozumiem. Kumoterstwo? Z kim? Z moderatorem forum? W księdze wieczystej są chyba dane osobowe - czy nie chodzi tu o RODO?
Próbuje dopytać co wygląda tu amatorsko? Oferta jak każda inna - no może bez wspaniałych sztucznych wizualizacji wnętrz ze służącymi, bentleyami pod blokiem, itp.
Dlaczego bałbyś się kupować? Z katalogu inwestycji wynika, że działają na rucaju ponad 20 lat. A skoro działają to może nie ma z nimi problemu. Nie znikają. Nie ukrywają się. Nie zmieniają nazwy. Itd.
Oglądam tam jedno mieszkania i podoba mi się ta inwestycja, - ale wiadomo jestem ostrożny. nie mogę trafić na żadne konkrety, że kto