Przewóz A B C Kraków / deweloper Proins - opinie na forum
Re: Przewóz A B C Kraków / deweloper Proins - opinie na forum
Teren wokół budynków wygąda wciąż jak teren budowy. Straszny tam brak organizacji
Ktoś wie kiedy to zardzewiałe ogrodzenie zostanie usunięte?
a po co usuwać zardzewiałe ogrodzenie? idealnie komponuje się z brzydotą jaką postawił tam proins - zresztą jak wszędzie gdzie rzeźbi na terenie krakowa
AlaR pisze:Ten próg przy balkonie wygląda strasznieJak myślicie, czy ta posadzka żywiczna już jest skończona?
Mam też pytanie odnośnie do wysokości mieszkań - czy ktoś z Was przypadkiem to zmierzył albo wie/pamięta z informacji ile miało być?
260, prawie wszędzie xD
No chyba już na balkonach nic robić nie będą. Tak mi się zdaje. Chyba, że do garażu się odnosisz, to nie wiem.
AlaR pisze:Ten próg przy balkonie wygląda strasznieJak myślicie, czy ta posadzka żywiczna już jest skończona?
Mam też pytanie odnośnie do wysokości mieszkań - czy ktoś z Was przypadkiem to zmierzył albo wie/pamięta z informacji ile miało być?
260, prawie wszędzie xD
No chyba już na balkonach nic robić nie będą. Tak mi się zdaje. Chyba, że do garażu się odnosisz, to nie wiem.
fjrc pisze:Teren wokół budynków wygąda wciąż jak teren budowy. Straszny tam brak organizacji
Bo to wciąż teren budowy
-
wiesiekcudotwórca
Czy ktoś orientuje się co z tą małą zaniedbaną budowlą przy siatce, bodajże jest to jakaś rozdzielnia elektryczna? Wygląda okropnie, ktoś wie czy PROINS zamierza coś z tym zrobić czy skończą budowę a ten straszak pozostawią tak jak jest?
wiesiekcudotwórca pisze:Czy ktoś orientuje się co z tą małą zaniedbaną budowlą przy siatce, bodajże jest to jakaś rozdzielnia elektryczna? Wygląda okropnie, ktoś wie czy PROINS zamierza coś z tym zrobić czy skończą budowę a ten straszak pozostawią tak jak jest?
Mają ogarnąć (odnowić) żeby pasował do reszty osiedla z tego co wiem
-
wiesiekcudotwórca
Flymolo2 pisze:wiesiekcudotwórca pisze:Czy ktoś orientuje się co z tą małą zaniedbaną budowlą przy siatce, bodajże jest to jakaś rozdzielnia elektryczna? Wygląda okropnie, ktoś wie czy PROINS zamierza coś z tym zrobić czy skończą budowę a ten straszak pozostawią tak jak jest?
Mają ogarnąć (odnowić) żeby pasował do reszty osiedla z tego co wiem
Mam nadzieję że ta obietnica jest coś warta
Ktoś ma jakiś konkret co do odbiorów?
Podczas dni otwartych mówili, że mają skończyć pracę budowlane do końca roku ale odbiory to niewiadoma.
Faktycznie długo to może jeszcze zająć?
Podczas dni otwartych mówili, że mają skończyć pracę budowlane do końca roku ale odbiory to niewiadoma.
Faktycznie długo to może jeszcze zająć?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”