Remont Rotundy w Krakowie / Akademik Żaczek - informacje na forum
Remont Rotundy w Krakowie / Akademik Żaczek - informacje na forum
Taka ciekawostka, wygląda na to, że po latach zamknięcia, ruszył remont jednego z najbardziej kultowych miejsc kultury studenckiej w Krakowie.
Re: Remont Rotundy w Krakowie / Akademik Żaczek - informacje na forum
Z tych zdjęć można wywnioskować, że trwa właśnie remont Rotundy w Żaczku, tj. jednego z kultowych miejsc koncertów i innych wydarzeń z życia studenckiego.

Tu poza różnymi koncertami, odbywały się też np. słynne przeglądy studenckich kabaretów Paka, z których wyrosło wiele gwiazd tej dziedziny sztuki.

Tu poza różnymi koncertami, odbywały się też np. słynne przeglądy studenckich kabaretów Paka, z których wyrosło wiele gwiazd tej dziedziny sztuki.
Re: Remont Rotundy w Krakowie / Akademik Żaczek - informacje na forum
Ktoś może wie, kiedy remont miałby się zakończyć i czy miejsce zostanie ulepszone w jakiś sposób.

W każdym razie mnie remont Klubu Rotunda cieszy bardzo, jak sporo lat temu go zamykano przez jakieś problemy z konstrukcją, to było mi żal tego miejsca.

W każdym razie mnie remont Klubu Rotunda cieszy bardzo, jak sporo lat temu go zamykano przez jakieś problemy z konstrukcją, to było mi żal tego miejsca.
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”