Na Zabłociu praktycznie w tym samym czasie powstaje kilka inwestycji mieszkaniowych – wszystkie są na podobnym etapie budowy i mają być oddawane mniej więcej w tym samym okresie.
Zastanawiam się, czy ktoś z Was już zdecydował się na zakup mieszkania w jednej z tych inwestycji?
Którą wybraliście i dlaczego? Na jakie rabaty można liczyć?
A którą odrzuciliście i z jakiego powodu?
Inwestycje, o których mowa (wszystkie w zasięgu kilku minut spaceru, podobny dostęp do usług – pewnie sporo nowych się pojawi, a najbliższe tereny zielone to Stacja Wisła, okolice Zalewu Płaszowskiego i Bulwary):
Casa Feliz
Nowe Zabłocie
Craft Zabłocie
Apartamenty Portowa
Portowa Zabłocie
Ciekaw jestem Waszych opinii i doświadczeń
Zabłocie / Kraków - nowe inwestycje, porównanie nowych inwestycji na Zabłociu w Krakowie
-
Pinkalinka
Re: Zabłocie / Kraków - nowe inwestycje, porównanie nowych inwestycji na Zabłociu w Krakowie
Pinkalinka pisze:Zastanawiam się, czy ktoś z Was już zdecydował się na zakup mieszkania w jednej z tych inwestycji?
Którą wybraliście i dlaczego? Na jakie rabaty można liczyć?
A którą odrzuciliście i z jakiego powodu?
Mnie chyba najbardziej podoba się inwestycja YIT, ale może dlatego, że ma już elewację, a inne budynki jeszcze w trakcie stawiania. Jest też blisko Wisły, choć też blisko bajzlu po drugiej stronie ul. Portowej. W miarę blisko też też stamtąd na Zabłocie w okolice ul. Romanowicza.
Nowe Zabłocie natomiast trochę przeraża mnie skalą - dużo bloków tam planują, dosyć wysokich i dosyć blisko siebie.
-
Pinkalinka
Re: Zabłocie / Kraków - nowe inwestycje, porównanie nowych inwestycji na Zabłociu w Krakowie
Wstawiam poglądowo jak to wygląda, na zdjęciu zaznaczone wszystkie inwestycje.
- Załączniki
-
- 2025-09-02 copy.jpg (161.8 KiB) Przejrzano 964 razy
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”