Nadbudowa kamienicy / jak się mieszka w nadbudowanej kamienicy / czy warto kupić mieszkanie - opinie na forum
Nadbudowa kamienicy / jak się mieszka w nadbudowanej kamienicy / czy warto kupić mieszkanie - opinie na forum
Co myślicie o mieszkaniach w nadbudowanych kamienicach, widzi się, że to np. w Krakowie proces nagminny. Może ktoś się podzieli na forum opinią o tym, jak się mieszka w nadbudowie kamienicy.
Re: Nadbudowa kamienicy / jak się mieszka w nadbudowanej kamienicy / czy warto kupić mieszkanie - opinie na forum
Ale umówmy się, są też nadbudowy, które wyglądają znacznie gorzej, przez lata nietynkowane, trochę straszą czasem takie najwyższe kondygnacje.
Re: Nadbudowa kamienicy / jak się mieszka w nadbudowanej kamienicy / czy warto kupić mieszkanie - opinie na forum
Inna sprawa, że czasem w kamienicach są tak wysokie strychy, że w zasadzie dodatkowe piętro wchodzi bez specjalnego podnoszenia budynku w górę.
Tu jedna z takich nadbudów, które wyglądają nieco gorzej niż reszta budynku.

Ja wiem, że nie ma tynku, ale to wygląda, jakby ten stan trwał od wielu lat i nikt nie miał zamiaru go zmieniać, więc tak to sobie pewnie będzie wyglądało przez kolejne długie lata.

Ja wiem, że nie ma tynku, ale to wygląda, jakby ten stan trwał od wielu lat i nikt nie miał zamiaru go zmieniać, więc tak to sobie pewnie będzie wyglądało przez kolejne długie lata.
Wróć do „Zakup mieszkania - dyskusje dotyczące odbiorów / wykończeń / wyboru mieszkania”