Wkładki w zamkach i ich wymiana po odbiorze nowego mieszkania od dewelopera
Wkładki w zamkach i ich wymiana po odbiorze nowego mieszkania od dewelopera
Może ktoś mi powie, jak wygląda sprawa z wymianą zamków / kluczy do nowego mieszkania odebranego od dewelopera Atal w inwestycji Apartamenty Bajeczna w Krakowie
Trzeba będzie wszystko wymienić, czy może dają dodatkowe wkładki zapieczętowane, albo jakiś moty w kluczami budowlanymi i docelowymi
Oczywiście lepiej by było, gdyby nie trzeba było wymieniać wszystkiego od nowa, bo to jednak zawsze jest dodatkowy koszt, a pewnie podczas wykańczania mieszkania, będzie liczył się każdy grosz, więc dobrze byłoby niepotrzebnie nie płacić za rzeczy, które nie są niezbędne 
Re: Wkładki w zamkach i ich wymiana po odbiorze nowego mieszkania od dewelopera
Nie jestem "techniczny" ale nam zostalo powiedziane, ze po odbiorze miaszkania, kazdy mieszkaniec dostanie koperte ze swoim zestawem kluczy. Te klucze, rzekomo, sa tak skonstruowane, ze po uzyciu w danym zamku przystosowuja sie do niego i nie moga byc uzyte w innym. Ciekawa technologia i zapewne nie do konca poprawnie to wytlumaczylem ale tak wlasnie zrozumialem przekaz 
Angrr- wczoraj własnie takie klucze otrzymałam jak opisujesz 
agatellka pisze:Angrr- wczoraj własnie takie klucze otrzymałam jak opisujesz
Gratuluje i zazdroszczę. Sam nie moge sie mojego odbioru doczekac ;(
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”