Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Apartamenty Park Matecznego, za którą odpowiada deweloper Dom Development. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
angelo

Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum

Postautor: angelo » 20 maja 2026, 11:35

To jeszcze chciałem wrzucić kilka zdjęć z części wspólnych bloków na osiedlu Apartamenty Park Matecznego, bo widziałem, że gdzieś na forum pojawiła się kwestia tego, jak one wyglądają i że to jest w zasadzie standard premium.

angelo

Re: Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum

Postautor: angelo » 20 maja 2026, 11:42

Korytarze z drzwiami do mieszkań całkiem przyjemne, choć takie dosyć chłodne też.

Obrazek

Czernie, odcienie bieli i te ciemno-brązowe drzwi. Pasuje do siebie?

Obrazek

Do tego złote przyciski dzwonków, złote litery z numerem mieszkania i to, że każdy taki numer jest dodatkowo podświetlony.

angelo

Re: Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum

Postautor: angelo » 20 maja 2026, 11:44

Schody też ładnie, czarne płytki i jasne.

Obrazek

Barierki malowane proszkowo na czarno, tu nic nadzwyczajnego.

Obrazek

Informacja o pietrze i mieszkaniach na nich i drzwi do szaf z licznikami.

angelo

Postautor: angelo » 20 maja 2026, 11:46

Po wejściu do klatki skrzynki na listy. Zlicowane ze ścianą, wokół nich duże lustro. Windy ciche, ogólnie może nie mój klimat, ale nie jest źle.

Obrazek

Jak się Wam podoba?

Wróć do „Park Matecznego Apartamenty Kraków od Dom Development - forum mieszkańców osiedla”