Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum
Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum
To jeszcze chciałem wrzucić kilka zdjęć z części wspólnych bloków na osiedlu Apartamenty Park Matecznego, bo widziałem, że gdzieś na forum pojawiła się kwestia tego, jak one wyglądają i że to jest w zasadzie standard premium.
Re: Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum
Korytarze z drzwiami do mieszkań całkiem przyjemne, choć takie dosyć chłodne też.

Czernie, odcienie bieli i te ciemno-brązowe drzwi. Pasuje do siebie?

Do tego złote przyciski dzwonków, złote litery z numerem mieszkania i to, że każdy taki numer jest dodatkowo podświetlony.

Czernie, odcienie bieli i te ciemno-brązowe drzwi. Pasuje do siebie?

Do tego złote przyciski dzwonków, złote litery z numerem mieszkania i to, że każdy taki numer jest dodatkowo podświetlony.
Re: Części wspólne w nowym bloku / wygląd części wspólnch: klatek, schodów, korytarzy / zdjęcia na forum
Schody też ładnie, czarne płytki i jasne.

Barierki malowane proszkowo na czarno, tu nic nadzwyczajnego.

Informacja o pietrze i mieszkaniach na nich i drzwi do szaf z licznikami.

Barierki malowane proszkowo na czarno, tu nic nadzwyczajnego.

Informacja o pietrze i mieszkaniach na nich i drzwi do szaf z licznikami.
Po wejściu do klatki skrzynki na listy. Zlicowane ze ścianą, wokół nich duże lustro. Windy ciche, ogólnie może nie mój klimat, ale nie jest źle.

Jak się Wam podoba?

Jak się Wam podoba?
Wróć do „Park Matecznego Apartamenty Kraków od Dom Development - forum mieszkańców osiedla”