Ceny mieszkań w inwestycji Solar Garden od ASA Development / ile kosztuje m2
Ceny mieszkań w inwestycji Solar Garden od ASA Development / ile kosztuje m2
Jakie są ceny mieszkań w tej inwestycji, ile tam teraz trzeba zapłacić za metr kwadratowy mieszkania? Podzieli się ktoś może informacjami na forum?
Re: Ceny mieszkań w inwestycji Solar Garden od ASA Development / ile kosztuje m2
zostało u dewelopera tylko kilka mieszkań, powyżej 700 k jeśli chodzi o budynek A, nie wiem czy są jakieś wolne w budynku B i C.
Aktualna informacja jest na ich stronie.
Aktualna informacja jest na ich stronie.
Re: Ceny mieszkań w inwestycji Solar Garden od ASA Development / ile kosztuje m2
Tak tylko zostawie tutaj ceny z zeszłego roku

Dla porównania dostepne ostatki:

wiem, że to nie ten sam układ i budynek więc porównujemy trochę gruszki do jabłek, aczkolwiek z tego co pamiętam budynek C jest lepiej umiejscowiony, a i układ chyba trochę lepszy

Dla porównania dostepne ostatki:

wiem, że to nie ten sam układ i budynek więc porównujemy trochę gruszki do jabłek, aczkolwiek z tego co pamiętam budynek C jest lepiej umiejscowiony, a i układ chyba trochę lepszy

No i jak widać sprzedali większość mieszkań tam, zostało sporo 4-pokojowych lokali mających powierzchnię ponad 70 m2, ale ceny to już bliżej 950 000 zł. Ale mały balkon (ok. 3,5 m2) i jedna z sypialni ok. 7,5 m2, to trochę mało, jak za tą cenę. moim zdaniem.
Wróć do „Solar Garden Kraków (Myśliwska) od ASA Development - forum mieszkańców osiedla”