Kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / deweloper Atal
Kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / deweloper Atal
Nie wiecie czy deweloper Atal planuje jeszcze jakieś kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie, czy na tym co zbudował, już poprzestanie? Jak to ma wyglądać, obi mają jeszcze jakieś działki po sąsiedzku, czy to już wszystko, co tam miało zostać wybudowane?
Re: Kolejne etapy osiedla Skwer Harmonia w Krakowie / deweloper Atal
Kiedyś pytałem w biurze to maja gdzieś tam w pobliżu tereny ale nic więcej się nie dowiedziałem czy to w bezpośrednim sąsiedztwie czy nie
Tak, Atal planuje kolejne etapy. z tego co widzę pod koniec lipca został złożony wniosek o pozwolenie na budowę kolejnych budynków jednorodzinnych i wielorodzinnych.
https://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniose ... 6929e489c/
https://wyszukiwarka.gunb.gov.pl/wniose ... 6929e489c/
krkm pisze:Tak, Atal planuje kolejne etapy. z tego co widzę pod koniec lipca został złożony wniosek o pozwolenie na budowę kolejnych budynków jednorodzinnych i wielorodzinnych.
Dzięki za wrzucenie informacji, czyli wychodzi na to, że nadal miasto będzie się rozrastało w tej okolicy. Ciekawe, czy stylistyką mocno nawiążą do tego, co już wybudowali, czy w nowy sposób podejdą do tematu. Jak ktoś ma więcej informacji, to chętnie się dowiem co dalej i kiedy? Ktoś pytał w Atalu, kiedy planują sprzedaż?
Wiadomo nie od dzisiaj, ale moim zdaniem warto pokazać, jak będzie wyglądał kolejny etap osiedla Skwer Harmonia w Krakowie.

Wizualizacja: deweloper Atal
Te domki, to miejscami nawet ciekawiej niż w przypadku pierwszego etapu. Ale czy tylko ja nie mogę znaleźć ich planu na stronie?

Te domki, to miejscami nawet ciekawiej niż w przypadku pierwszego etapu. Ale czy tylko ja nie mogę znaleźć ich planu na stronie?
A poza domkami, mają być także 3-piętrowe bloki, czyli też podobnie, jak do tej pory, choć pewnie same takie domki byłyby lepsze.

Czy tylko ja nie mogę znaleźć rozkładów mieszkań z drugiego etapu? One w ogóle są pokazane, czy udostępniają je tylko na prośbę, tj. wysłanie formularza kontaktowego?

Czy tylko ja nie mogę znaleźć rozkładów mieszkań z drugiego etapu? One w ogóle są pokazane, czy udostępniają je tylko na prośbę, tj. wysłanie formularza kontaktowego?
Nie wiem czy to o to chodzi ale zdaje się wcześniej było podobnie, moim zdaniem widać je po kliknięciu myszką na konkretny budynek
Wróć do „Skwer Harmonia Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”