Prace wykończeniowe przy tym budynku jeszcze trwają, więc na finalny efekt jeszcze zaczekamy, ale można się już przekonać, jak to mniej więcej będzie wyglądało.

Jak się Wam podoba? Też w kontekście lokalizacji i cen?

czyzy pisze:Na wizualizacjach mam wrażenie, że to jednak wyglądało mocno inaczej niż teraz widać na żywo. Niby są tu jakieś gzymsy porobione, wgłębienia na okna itp. ale jednak mogło to być o wiele ciekawie wykończone niż jest to tu zrobione.
andrzejowo pisze:czyzy pisze:Na wizualizacjach mam wrażenie, że to jednak wyglądało mocno inaczej niż teraz widać na żywo. Niby są tu jakieś gzymsy porobione, wgłębienia na okna itp. ale jednak mogło to być o wiele ciekawie wykończone niż jest to tu zrobione.
To co Develia odwala z tym blokiem razem z Express Konkurent to totalne przegiecie. Inwestycja na wizualizacjach wyglada o NIEBO lepiej. Mysle ze jest to testowanie rynku na ile mozna sobie pozwolic, a niestety wyglada na to ze limitow nie ma. Mam nadzieje ze ludzie ktorzy kupili tam mieszkania oraz odpowiednie organy zglosza te inwestycje i zajma sie takimi praktykami.
Co jeszcze jest ciekawe ze blok obok prezentuje sie o wiele bardziej wiarygodnie co do wizualizacji i jest budowany z tego co sie orientuje przez innego wykonawce. Takze cos tam ewidentnie idzie nie tak. Juz nie mowiac o tym ze Express Konkurent spowodowal pozar na tej budowie. Na dodatek elewacja w brazowym bloku wyglada na skonczona a ZOLTY blok ktory powinien byc skonczony juz w listopadzie nadal nie ma skonczonej elewacji i wyglada na to ze wszystko sie przedluzy bo wydaje mi sie ze prace elewacyjne sa wstrzymane ze wzgledu na zla pogode.
Cyrk na kolkach!

Wróć do „Centralna Vita / Centralna Park Kraków od Develia - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości