Budynek z mieszkaniami na wynajem dla pracowników biurowców na os. Bonarka Living w Krakowie
Re: Budynek z mieszkaniami na wynajem dla pracowników biurowców na os. Bonarka Living w Krakowie
Ja myślę, że nie będzie ograniczenia do tego kto moze wynajmować. Natomiast odnośnie teorii - mysle, ze tam beda mieszkac głównie pracownicy pobliskich biurowców lub nawet firmy beda tam wynajmować im mieszkania. Nie będą to najczęściej rodziny z dziećmi 

Re: Budynek z mieszkaniami na wynajem dla pracowników biurowców na os. Bonarka Living w Krakowie
Zgadzam się, mieszkania będą wynajmowali pracujący najbliżej, a firmie może też zależeć na posiadaniu pracownika pod ręką, więc... coś może w tym być, że oni głównie zamieszkają w tej inwestycji.
Jarosław pisze:Zgadzam się, mieszkania będą wynajmowali pracujący najbliżej, a firmie może też zależeć na posiadaniu pracownika pod ręką, więc... coś może w tym być, że oni głównie zamieszkają w tej inwestycji.
Pracujące osoby mają jednak pewną przewagę nad studentami, poza stałym źródłem dochodu także to, że zazwyczaj rano muszą wstać raczej przytomni do pracy

MarcinJ pisze:Jarosław pisze:Zgadzam się, mieszkania będą wynajmowali pracujący najbliżej, a firmie może też zależeć na posiadaniu pracownika pod ręką, więc... coś może w tym być, że oni głównie zamieszkają w tej inwestycji.
Pracujące osoby mają jednak pewną przewagę nad studentami, poza stałym źródłem dochodu także to, że zazwyczaj rano muszą wstać raczej przytomni do pracy
Wiesz z tym wstawaniem rano do pracy też bywa różnie

ania888 pisze:MarcinJ pisze:Jarosław pisze:Zgadzam się, mieszkania będą wynajmowali pracujący najbliżej, a firmie może też zależeć na posiadaniu pracownika pod ręką, więc... coś może w tym być, że oni głównie zamieszkają w tej inwestycji.
Wiesz z tym wstawaniem rano do pracy też bywa różnieMoże bedzie tak, ze jakas firma bedzie wynajmowac mieszkania firmowe dla pracownikow w delegacji? Raczej tak to widze.
Z pewnością, cały blok kupią

MarcinJ pisze:ania888 pisze:MarcinJ pisze:Pracujące osoby mają jednak pewną przewagę nad studentami, poza stałym źródłem dochodu także to, że zazwyczaj rano muszą wstać raczej przytomni do pracy
Wiesz z tym wstawaniem rano do pracy też bywa różnieMoże bedzie tak, ze jakas firma bedzie wynajmowac mieszkania firmowe dla pracownikow w delegacji? Raczej tak to widze.
Z pewnością, cały blok kupiąTaaaa
Bez przesady

Wróć do „Bonarka Living od Echo Investment - forum mieszkańców osiedla”