Jaka tutaj była obniżka? Z ilu na ile?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Sprzedaż mieszkań na osiedlu City Vibe w Krakowie [etap I] - ceny / rezerwacje / informacje / opinie
Re: Sprzedaż mieszkań na osiedlu City Vibe w Krakowie [etap I] - ceny / rezerwacje / informacje / opinie
Pyskaty pisze:30 mieszkań sprzedanych, 9 w rezerwacji, na 145, czyli obniżka i zmiana systemu płatności, chyba paru klientów zachęciła.
A co tam się zmieniło w szczegółach, jaka obniżka i jaki jest nowy system płatności za mieszkania w City Vibe w Krakowie?
Re: Sprzedaż mieszkań na osiedlu City Vibe w Krakowie [etap I] - ceny / rezerwacje / informacje / opinie
Pyskaty pisze:System 20-80. Nic nadzwyczajnego. Dla pierwszych i najszybszych klientów miało być 6%, a teraz jest propozycja 6% dla wszystkich. Czy ktoś stargował więcej? Nie wiem, ale przypuszczam, że jest to bardzo możliwe, tyle że deweloper się do tego nie przyzna bo Ci pierwsi wyszliby teraz na frajerów.
No i wyszli na frajerów

Pyskaty pisze:
Nie chce się spierać, ale ceny są teraz takie jak na początku w tej superpromocji. Nie jest taniej. Chyba, że sobie ktoś wynegocjował.
Polemizował bym, a to dopiero wstęp do negocjacji.

- Załączniki
-
- Screenshot_7.jpg (13.71 KiB) Przejrzano 6255 razy
-
- Screenshot_5.jpg (56.53 KiB) Przejrzano 6255 razy
-
- Screenshot_2.jpg (50.39 KiB) Przejrzano 6255 razy
Pyskaty pisze:Pepeg pisze:Pyskaty pisze:
Nie chce się spierać, ale ceny są teraz takie jak na początku w tej superpromocji. Nie jest taniej. Chyba, że sobie ktoś wynegocjował.
Jeżeli na dole masz system rezerwacyjny to znaczy, że cena była niższa (cena na czerwono minus rabat na pomarańczowo) niż to co masz powyżej w mailu. 496-30=466, a wyżej masz cenę którą Ci zaproponowali obecnie 481 tys. Więc wychodzi, że Tobie zaproponowali wyższą cenę niż na początku w tej superpromocji. Nie wiem jak Ty to liczysz. Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu.
Zwracam honor, nie popatrzyłem sobie na nagłówek. Zakręciłem się bo wcześniej były tam 3 ceny, i ta pierwsza z lewej była najniższa, ale widzę że ją teraz usunęli.

Pyskaty pisze:Pepeg pisze:Pyskaty pisze:
Jeżeli na dole masz system rezerwacyjny to znaczy, że cena była niższa (cena na czerwono minus rabat na pomarańczowo) niż to co masz powyżej w mailu. 496-30=466, a wyżej masz cenę którą Ci zaproponowali obecnie 481 tys. Więc wychodzi, że Tobie zaproponowali wyższą cenę niż na początku w tej superpromocji. Nie wiem jak Ty to liczysz. Jeśli się mylę wyprowadź mnie z błędu.
A nie 511-30 ? wychodzi więc 481, czyli tyle ile mu zaproponowali
Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”