Plany nowych mieszkań w inwestycji City Vibe w Krakowie od Nexity
Plany nowych mieszkań w inwestycji City Vibe w Krakowie od Nexity
czy są już gdzieś dostępne plany mieszkań?
Re: Plany nowych mieszkań w inwestycji City Vibe w Krakowie od Nexity
pawelk pisze:czy są już gdzieś dostępne plany mieszkań?
Chodzi o dokładniejsze plany, niż tych kilka podanych na stronie? Jeżeli chodzi o te na stronie, to domyślam się, że do wszystkie dostępne rozkłady mieszkań w tej inwestycji.
luc pisze:pawelk pisze:czy są już gdzieś dostępne plany mieszkań?
Chodzi o dokładniejsze plany, niż tych kilka podanych na stronie? Jeżeli chodzi o te na stronie, to domyślam się, że do wszystkie dostępne rozkłady mieszkań w tej inwestycji.
na pewno nie wszystkie, masz podane np. 3-POKOJOWE od 55 do 65 m kw i przykładowy jeden plan mieszkania 56m2
Racja, to jednak pokazywałoby, że są jeszcze inne rozkłady mieszkań w tej inwestycji. Szkoda, że informacje są tak po trochę udostępniane klientom, to trochę mąci sprawę, a tu ani konkretnych cen, ani konkretnych rozkładów. Wolę jednak bardziej otwartą grę 

Na zapytanie w biurze odnosnie listy mieszkan na stronie - "na razie many przedsprzedaz I tylko na zapytanie wysylamy."
Ja prywatnie mam kilkanascie rzutow mieszkan - gdyby ktos byl zainteresowani moge przeslac. Tutaj plikow pdf nie da rady zalaczyc, wiec chyba tylko mail.
Ja prywatnie mam kilkanascie rzutow mieszkan - gdyby ktos byl zainteresowani moge przeslac. Tutaj plikow pdf nie da rady zalaczyc, wiec chyba tylko mail.
a te duże dwa mieszkania już sprzedane? te ponad 80 metrów?
budfen pisze:a te duże dwa mieszkania już sprzedane? te ponad 80 metrów?
Podobno jedno już poszło, ale ile w tym prawdy, to nie wiem, trzeba by w biurze zapytać. Swoją drogą zastanawiałem się, które mogłoby być lepsze, z wystawą na wschód (teren zielony na osiedlu, ale słońce rano), czy na zachód (teoretycznie słońce popołudniu, ale od tamtej strony stoi spory blok, chyba Myśliwska 66, znacznie wyższy od tego, co buduje Nexity w ramach City Vibe.
Wróć do „City Vibe Kraków (Myśliwska 68) od Develia / Nexity - forum mieszkańców osiedla”