Willa Modrzejówka w Krakowie (ul. Grottgera/Mazowiecka) - remont / przebudowa i nowa funkcja
Willa Modrzejówka w Krakowie (ul. Grottgera/Mazowiecka) - remont / przebudowa i nowa funkcja
Wydawało mi się, że gdzieś już na forum widziałem jakieś zdjęcia z tego, jak idzie remont Modrzejówki w Krakowie, czyli zabytkowej willi, która znajduje się przy ul. Grottgera, obok Młynówki Królewskiej.
Re: Willa Modrzejówka w Krakowie (ul. Grottgera/Mazowiecka) - remont / przebudowa i nowa funkcja
Budynek został bardzo ładnie odnowiony.

Choć mnie bardzo interesuje to, co jest obok i nie poszło do remontu.

Jak dla mnie, to wygląda trochę jak budynek gospodarczy przynależący do dworki, ale może to coś innego. Może ktoś wie co to za budynek obok Modrzejówki?

Choć mnie bardzo interesuje to, co jest obok i nie poszło do remontu.

Jak dla mnie, to wygląda trochę jak budynek gospodarczy przynależący do dworki, ale może to coś innego. Może ktoś wie co to za budynek obok Modrzejówki?
Re: Willa Modrzejówka w Krakowie (ul. Grottgera/Mazowiecka) - remont / przebudowa i nowa funkcja
Teraz chyba toczą się rozmowy o tym, jakie przeznaczenie miałby mieć ten budynek w przyszłości.

W każdym razie ma to być chyba przeznaczone na funkcje publiczne.

W każdym razie ma to być chyba przeznaczone na funkcje publiczne.
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”