Taka ciekawostka, na sprzedaż wystawiona jest działka przy Rondzie Barei:
krakow.nieruchomosci-online.pl/dzialka,uslugowa,ogrodzona/24624862.html
Teren jest przeznaczony pod usługi i można go kupić za 15 mln złotych.
Co powstanie na działce na rogu ul. Lublańskiej i ul. Dobrego Pasterza w Krakowie (Prądnik Czerwony) / informacje
Re: Co powstanie na działce na rogu ul. Lublańskiej i ul. Dobrego Pasterza w Krakowie (Prądnik Czerwony) / informacje
Faktycznie widziałem, że straż miejska zwinęła się z tego budynku, więc pewnie nieprzypadkowo je opróżniają.

Straty dla architektury miasta raczej po zniknięciu tego nie będzie.

Straty dla architektury miasta raczej po zniknięciu tego nie będzie.
Re: Co powstanie na działce na rogu ul. Lublańskiej i ul. Dobrego Pasterza w Krakowie (Prądnik Czerwony) / informacje
Ten budynek magazynowy pewnie tez zniknie razem z biurowcem zajmowanym przez Straż Miejską.

Nie wiem czy tam nie mieściło się kiedyś archiwum miejskie, zanim przeniesiono je w nowe miejsce. Tam się spaliło, ale raczej zbiory tu nie wrócą, bo też się spaliły, więc w sumie archiwum nie jest potrzebne.

Nie wiem czy tam nie mieściło się kiedyś archiwum miejskie, zanim przeniesiono je w nowe miejsce. Tam się spaliło, ale raczej zbiory tu nie wrócą, bo też się spaliły, więc w sumie archiwum nie jest potrzebne.
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”