Magazyn samoobsługowy Kraków / self-storage ul. Dobrego Pasterza - LMS Developments / budowa / zdjęcia i opinie na forum

Informacje o nowych biurowcach, budynkach użyteczności publicznych, hotelach, parkach oraz obiektach przemysłowych w Krakowie infrastrukturze i jej remontach oraz planach rozwoju.
korniszon

Re: Magazyn samoobsługowy Kraków / self-storage ul. Dobrego Pasterza - LMS Developments / budowa / zdjęcia i opinie na f

Postautor: korniszon » 23 sie 2026, 21:22

No ale zobaczcie sobie jeszcze raz jak to wygląda, jest szaro i przygnębiająco nudno.

Obrazek

Faktycznie wygląda to z tej perspektywy jak typowy magazyn, tylko dlaczego w takiej okolicy go postawiono? W okolicy, która jest raczej mieszkalna, a nie magazynowa. Choć oczywiście wiem, wynajem takich magazynów to też usługa, więc przecież wszystko na papierze się zgadza i jest zgodnie z MPZP.

hiperleksja

Re: Magazyn samoobsługowy Kraków / self-storage ul. Dobrego Pasterza - LMS Developments / budowa / zdjęcia i opinie na f

Postautor: hiperleksja » 23 sie 2026, 22:03

Zastanawia mnie jaka jest docelowa klientela tych magazynów? O ile będąc za oceanem widziałem niejeden i są one popularne ponieważ czynsze zjadają większość pensji to jak ostatnio oglądałem cenniki tych które już działają w Krakowie to zdębiałem. Przeciętny Kowalski albo Nowak chyba nie będą korzystać, więc kto?
https://web.archive.org/web/20191210090854/https://www.wykop.pl/link/5225719/zarzuty-dla-dewelopera-i-wlasciciel-telewizji-lapowki-wreczali-przez-senatora/

czang

Postautor: czang » 24 sie 2026, 11:59

Czytałem gdzieś jakiś wywiad i wg tego, co tam podawali, to główną klientelą takich magazynów samoobsługowych są przedsiębiorcy.

Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”