Atut Galicyjska / Cracovia Outlet KG Group - centrum wyprzedażowe w Krakowie - forum opinie
Re: Atut Galicyjska / Cracovia Outlet KG Group - centrum wyprzedażowe w Krakowie - forum opinie
Przybywa tam nowych sklepów. Generalnie, to jest całkiem w porządku, choć szkoda, że to takie baraki, a nie normalne centrum handlowe, z parkingiem zadaszonym, toaletami itp.
Re: Atut Galicyjska / Cracovia Outlet KG Group - centrum wyprzedażowe w Krakowie - forum opinie
Zdaje się, że jeszcze ma tam powstać Kaufland, czyli kolejny duży sklep tam przybędzie. Przy czym taki park handlowy ma taką wadę, że nie ma jakiegoś zaplecza wspólnego, toalet, może jakiejś restauracji, ławeczki, na której można przysiąść itp.
Ja nie wiem czy ten sklep nie ma być otwarty jeszcze w tym roku, w sensie Kaufland.
iti pisze:Ja nie wiem czy ten sklep nie ma być otwarty jeszcze w tym roku, w sensie Kaufland.
Wg informacji prasowych z zeszłego roku, miał być otwarty w 1Q 2024, ale faktycznie już wygląda, jakby mieli otwierać lada dzień.
Czy ktoś orientuje się, czy planowana jest jakaś droga równoległa do Galicyjskiej, bliżej w stronę Nowohuckiej? Już teraz Galicyjska w godzinach szczytu korkuje się niemiłosiernie, a jeśli nie będzie możliwości wjazdu/wyjazdu do centrum handlowego z innej strony "naokoło", to dramat

Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”