Atut Galicyjska / Cracovia Outlet KG Group - centrum wyprzedażowe w Krakowie - forum opinie

Informacje o nowych biurowcach, budynkach użyteczności publicznych, hotelach, parkach oraz obiektach przemysłowych w Krakowie infrastrukturze i jej remontach oraz planach rozwoju.
czyzy

Re: Atut Galicyjska / Cracovia Outlet KG Group - centrum wyprzedażowe w Krakowie - forum opinie

Postautor: czyzy » 03 cze 2023, 0:18

Przybywa tam nowych sklepów. Generalnie, to jest całkiem w porządku, choć szkoda, że to takie baraki, a nie normalne centrum handlowe, z parkingiem zadaszonym, toaletami itp.

czang

Re: Atut Galicyjska / Cracovia Outlet KG Group - centrum wyprzedażowe w Krakowie - forum opinie

Postautor: czang » 15 cze 2023, 13:35

Zdaje się, że jeszcze ma tam powstać Kaufland, czyli kolejny duży sklep tam przybędzie. Przy czym taki park handlowy ma taką wadę, że nie ma jakiegoś zaplecza wspólnego, toalet, może jakiejś restauracji, ławeczki, na której można przysiąść itp.

iti

Postautor: iti » 10 gru 2023, 13:41

Ja nie wiem czy ten sklep nie ma być otwarty jeszcze w tym roku, w sensie Kaufland.

Karkowi

Postautor: Karkowi » 18 gru 2023, 12:49

iti pisze:Ja nie wiem czy ten sklep nie ma być otwarty jeszcze w tym roku, w sensie Kaufland.

Wg informacji prasowych z zeszłego roku, miał być otwarty w 1Q 2024, ale faktycznie już wygląda, jakby mieli otwierać lada dzień.

Czy ktoś orientuje się, czy planowana jest jakaś droga równoległa do Galicyjskiej, bliżej w stronę Nowohuckiej? Już teraz Galicyjska w godzinach szczytu korkuje się niemiłosiernie, a jeśli nie będzie możliwości wjazdu/wyjazdu do centrum handlowego z innej strony "naokoło", to dramat :( Wiem, że można do Ciepłowniczej i tam na światłach w Nowohucką, ale to w żaden sposób galicyjskiej nie odkorkuje

Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”