Remont Szpitala Rydygiera w Krakowie - zdjęcia na forum

Informacje o nowych biurowcach, budynkach użyteczności publicznych, hotelach, parkach oraz obiektach przemysłowych w Krakowie infrastrukturze i jej remontach oraz planach rozwoju.
megi

Remont Szpitala Rydygiera w Krakowie - zdjęcia na forum

Postautor: megi » 03 wrz 2021, 23:51

Od jakiegoś czasu trwa remont jednego z bardziej okazałych i rozpoznawalnych budynków w Bieńczycach, chodzi o Szpital Rydygiera w Krakowie.

Obrazek

Wydawało mi się, , że to tylko kawałek elewacji jakiś robią, ale teraz widzę, że to duża inwestycja i poza termonodernizacją, placówka zyska chyba nową elewację. Ktoś spotkał się z jakimiś wizualizacjami, jak by miał wyglądać po remoncie i podzieli się na forum?

iti

Re: Remont Szpitala Rydygiera w Krakowie - zdjęcia na forum

Postautor: iti » 05 wrz 2021, 12:30

Długo już dosyć trwa ten remont, choć ważniejsze jest chyba to, że zmienia się też sporo wewnątrz tego szpitala. Też mnie ciekawi, jak będzie się prezentował po remoncie.

megi

Postautor: megi » 30 wrz 2022, 10:27

Remont elewacji szpitala Rydygiera, przynajmniej od tej strony wygląda na skończony. Odświeżył się nawet całkiem ten budynek.

Obrazek

W środku też sporo się zmienia na lepsze. Jak się Wam podoba?

iti

Postautor: iti » 29 mar 2023, 9:47

Wygląda całkiem nieźle ten budynek po odświeżeniu, dobrze, że nie zrobiono tu jakichś radykalnych zmian. Do tego warto dodać, że sporo zmienia się także w środku, nie wiem czy wszędzie, ale sporo oddziałów też przeszło gruntowną modernizację i zaczyna to jakoś wyglądać.

Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”