Z drugiej strony, jest to dosyć oryginalne, kiedy w wolny dzień jest tam taka cisza i spokój.

Byłoby miło, gdyby tramwaje po wyremontowanej linii jeździły szybciej niż zazwyczaj w Krakowie.
slawek pisze:Jak się Wam podoba wynik Remontu i przebudowy ul. Krakowskiej? moim zdaniem wyszło całkiem nieźle.
Wprowadzono nieco zieleni na ulicy, oddano ławki, akurat nie załapały się na zdjęcia, ale sporo osób z nich korzysta, więc wyglądały na przydatne
Szersze chodniki też robią dobre wrażenie, teraz to bardziej ulica spacerowa / handlowa, niż wcześniej. Choć chyba część biznesów nie przetrwała tego remontu i pandemii.
Mar G pisze:a widziałeś ją po deszczu ? na płytach torowych dorabianych po 1.reklamacji miasta kałuże, rozlewiska. dlatego ZDMK odmówił odbioru i kolejny termin koniec października.
slawek pisze:Mar G pisze:a widziałeś ją po deszczu ? na płytach torowych dorabianych po 1.reklamacji miasta kałuże, rozlewiska. dlatego ZDMK odmówił odbioru i kolejny termin koniec października.
A nie widziałem, oglądałem tylko przy ładnej pogodzie. Jeżeli faktycznie woda na tym stoi, to nie ma co odbierać takiej fuszerki. Słyszałem ostatnio właśnie, że są problemy z odbiorem inwestycji od wykonawcy.
Mar G pisze:kolejne rekordy biją...
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości