Ulica Glogera w Krakowie / przebudowa i remont ulicy Glogera na Prądniku Białym w Krakowie
Ulica Glogera w Krakowie / przebudowa i remont ulicy Glogera na Prądniku Białym w Krakowie
Skoro już było o przebudowywanych i remontowanych ulicach w Krakowie, to jeszcze ulica Glogera, która jest mocno rozkopana i wygląda na to, że w zasadzie jest robiona na nowo. Sporo zmiana dla tej okolicy, bo wcześniej ta droga prezentowała się żałośnie, a przy niej wyrastają jak grzyby po deszczu nowe bloki i nawet centra handlowe. Wygląda na to, że wreszcie przestanie to tak kiepsko wyglądać i mieszkańcy okolicy doczekają się drogi, jak przystało na miasto, i to miasto dosyć gęsto zabudowane.
-
KKołłątajówka
Re: Ulica Glogera w Krakowie / przebudowa i remont ulicy Glogera na Prądniku Białym w Krakowie
No to puścić jeszcze tam kilka ładniutkich linii autobusowych i przez najbliższe lata, dopóki nie powstanie gęsta zabudowa jak na Górce Narodowej, cud miód.
Zastanawiałam się, czy nie kupić tam mieszkania w inwestycji Spravii "Dolina Prądnika", ale w moim przypadku w grę wchodziły wyłącznie mieszkania z ogródkami. Sposób, w jaki deweloper je tam umieścił, jednak był żenadą.
A na Ogrody Glogera nie było mnie stać xd
Cóż. Ogólnie +1
Zastanawiałam się, czy nie kupić tam mieszkania w inwestycji Spravii "Dolina Prądnika", ale w moim przypadku w grę wchodziły wyłącznie mieszkania z ogródkami. Sposób, w jaki deweloper je tam umieścił, jednak był żenadą.
A na Ogrody Glogera nie było mnie stać xd
Cóż. Ogólnie +1
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”