Nowy stadion sportowy / piłkarski (stadion Sandecji) w Nowym Sączu - budowa / zdjęcia / opinie
Re: Nowy stadion sportowy / piłkarski (stadion Sandecji) w Nowym Sączu - budowa / zdjęcia / opinie
Czy to znaczy, że będziemy mieć w Sączu niedokończoną dużą budowę, jak kiedyś pływalnię miejską, w której powstało ostatecznie centrum handlowe Europa II.
Re: Nowy stadion sportowy / piłkarski (stadion Sandecji) w Nowym Sączu - budowa / zdjęcia / opinie
Podobno cały czas coś tam robią na tym stadionie, jakby mieli zamiar go faktycznie skończyć. Ciekawe, jak to się dalej potoczy.
darek pisze:Podobno cały czas coś tam robią na tym stadionie, jakby mieli zamiar go faktycznie skończyć. Ciekawe, jak to się dalej potoczy.
będą mieć najładniejszy stadion w III lidze ...
Mar G pisze:będą mieć najładniejszy stadion w III lidze ...
Albo i nie będą, bo podobno chcieli to za 30 mln zł dokończyć, a jedyna złożona oferta na dokończenie stadionu Sandecji w Nowym Sączu, to chyba na 80 mln zł opiewa... Raczej się nie zanosi na to, że w dającej się przewidzieć perspektywie jest szansa na dokończenie tej inwestycji, które chyba od początku bemyła tak sobie zorganizowana.
Jak dalej idzie sprawa budowy nowego stadionu w Nowym Sączu, są widoki na jego dokończenie? Słyszałem, że zmienił albo zmienia się właściciel klubu, więc może coś ruszy i w tej sprawie. Ciekawe, co trzeba był sprzedać, żeby ten stadion budować i czy taka inwestycja ma szansę kiedykolwiek się zwrócić?
Wyszło tak i ja naprawdę nie mogę się pozbyć wrażenia, że to jednak nie były najlepiej wydane publiczne środki.

Choć też trzeba oddać, że ta budowa jeszcze się nie zakończyła, co widać po maszynach budowlanych stojących pod budynkiem.

Choć też trzeba oddać, że ta budowa jeszcze się nie zakończyła, co widać po maszynach budowlanych stojących pod budynkiem.
Jest na czarno, nie wiem czy to aż takie eleganckie, ale to rzecz gustu. Widać też, że zamontowano już odpowiednie oświetlenie stadionowe.

Ile to już lat po terminie, a nadal budują ten stadion Sandecji w Nowym Sączu. A o ile został już przekroczony pierwotny budżet całego przedsięwzięcia, czy ktoś to jeszcze pamięta, ile ten stadion miał kosztować w pierwszych zapowiedziach?

Ile to już lat po terminie, a nadal budują ten stadion Sandecji w Nowym Sączu. A o ile został już przekroczony pierwotny budżet całego przedsięwzięcia, czy ktoś to jeszcze pamięta, ile ten stadion miał kosztować w pierwszych zapowiedziach?
Wróć do „Nowe biurowce, hotele, obiekty publiczne, przemysłowe i infrastruktura”