Odbiory mieszkań od dewelopera w inwestycji Czyżewskiego 1 Convector Development
Re: Odbiory mieszkań od dewelopera w inwestycji Czyżewskiego 1 Convector Development
Czy ma ktoś jakieś świeże informacje na temat odbiorów w budynku B?? 

Re: Odbiory mieszkań od dewelopera w inwestycji Czyżewskiego 1 Convector Development
Niestety. A czy wiemy coś o pozwoleniu na użytkowanie i przekazywaniu własności?
Ja mam Mieszkania w budynku B i dowiedziałam sie ze bedą wydawać mieszkania bez pozwolenia na użytkowanie. Porażka 

No tak to prawda znajomy ma mieszkanie w budynku A i wydali mu właśnie w ten sposób 15lipca i do tej pory nic sie nie zmieniło.. podobno kolejne opóźnienia sie szykują w budynku B powoli to zaczyna byc irytujące... dobrze że ekipę wykończeniową mam zaprzyjaźnioną bo z tym przesuwaniem odbioru mieszkań przez developera to bym musiał kogoś innego szukać 

Pozwolenie na użytkowanie mozemy dostać np za rok i do tej pory nie mozemy mieszkać czy wynajmować a wszystkie koszty ponosimy juz sami.
Dostaliśmy info, że usterki w mieszkaniu zostały usunięte, więc pojechaliśmy sprawdzić. Tym razem jakość do zaakceptowania.
Pojawił się natomiast kolejny problem - woda gruntowa w komórkach lokatorskich (w naszej centymetrowa kałuża) i garażu
Poza tym sporo ludzi już działa w swoich mieszkaniach.
Pojawił się natomiast kolejny problem - woda gruntowa w komórkach lokatorskich (w naszej centymetrowa kałuża) i garażu

Poza tym sporo ludzi już działa w swoich mieszkaniach.
Proszę o info czy z budynku B ktoś odebrał już lokal?
Podbijam pytanie.. I czy deweloper pofatygowal się do kogoś zadzwonić lub napisać po 15sierpnia od kiedy miały być wydawane klucze w budynku BJakubG pisze:Proszę o info czy z budynku B ktoś odebrał już lokal?

Dostałem powiadomienie, że odbiór w 3 klatce bloku B będzie od 4 września.
Znaczyłoby to, że klatki 1 i 2 są już wydawane. Czy ktoś odebrał?
Znaczyłoby to, że klatki 1 i 2 są już wydawane. Czy ktoś odebrał?
Jak ktoś będzie po odbiorze, to niech podziel się wrażeniami, czy były jakieś usterki, a jeśli tak, to jakie, choć oczywiście życzę, żeby nie było żadnych
Widział ktoś też części wspólne, podoba się Wam ich wykończenie? Nie mogę się doczekać, aż zobaczę, jak to w środku wygląda.

Wróć do „Czyżewskiego 1 Kraków od Convector Development - forum mieszkańców osiedla”