Jak zmniejszyć ratę kredytu hipotecznego / obniżenie raty kredytu opartego w WIBOR
Jak zmniejszyć ratę kredytu hipotecznego / obniżenie raty kredytu opartego w WIBOR
Ja ja sobie przeszedłem na stałe oprocentowanie i głowa spokojna. A ze planuje spłacić w 2,5 r. to co mi zostało, to rozwiązanie ideał dla mnie. Żałuje, ze tylko tak późno się dowiedziałem o tym, ze można przejść na stałe.
-
Re: Jak zmniejszyć ratę kredytu hipotecznego / obniżenie raty kredytu opartego w WIBOR
Volfeer pisze:Ja ja sobie przeszedłem na stałe oprocentowanie i głowa spokojna. A ze planuje spłacić w 2,5 r. to co mi zostało, to rozwiązanie ideał dla mnie. Żałuje, ze tylko tak późno się dowiedziałem o tym, ze można przejść na stałe.
My zmiejszyliśmy ratę nadpłacając tak by utrzymały się fajne ubezpieczenia...rata teraz 50zł + te promocyjne ubezpieczenia

Re: Jak zmniejszyć ratę kredytu hipotecznego / obniżenie raty kredytu opartego w WIBOR
Volfeer pisze:Ja ja sobie przeszedłem na stałe oprocentowanie i głowa spokojna. A ze planuje spłacić w 2,5 r. to co mi zostało, to rozwiązanie ideał dla mnie. Żałuje, ze tylko tak późno się dowiedziałem o tym, ze można przejść na stałe.
A na jakie stałe oprocentowanie kredytu hipotecznego udało Ci się przejść? Bo to chyba też ostatnio szło w górę, a do tego marże banków podobnie dla tego rodzaju kredytów. Jeszcze przed podwyżkami stóp nietrudno było dostać taki kredyt nawet na niecałe 3%.
6,23
Troche za pozno sie zorientowalem, ze moge taki numer zrobic.
Ale i tak nadplacam srednio 5x tyle ile mam rate wiec szybko idzie.
Troche za pozno sie zorientowalem, ze moge taki numer zrobic.
Ale i tak nadplacam srednio 5x tyle ile mam rate wiec szybko idzie.
Wróć do „Zakup mieszkania - dyskusje dotyczące odbiorów / wykończeń / wyboru mieszkania”