Witam Wszystkich,
Czy ktoś z Państwa otrzymał już klucze do mieszkania z budynku A5?
Kupiłem mieszkanie w sierpniu 2017 i zostałem w ostatnom czasie zapewniony, że informację o odbiorze uzyskam w połowie września tego roku i odbiór prawdopodobnie w październiku. Teraz zapewnili, że w.ostatnim tygodniu października otrzymam wiadomość o odbiorze na początku listopada. Niestety brak informacji, a Państwo z biura nie odpowiadają na telefony oraz maile.
Będę wdzięczny za Państwa odpowiedź.
[Bud. A5] Odbiór kluczy / termin odbioru kluczy do mieszkania - Nowa 5 Dzielnica
-
Re: [Bud. A5] Odbiór kluczy / termin odbioru kluczy do mieszkania - Nowa 5 Dzielnica
Kluczy jeszcze nie odbieralem - dostaje się je po podpisaniu aktu notarialnego. Miałem już jednak odbiór techniczny i trwają one na całego w budynku A5. Polecam dzwonić do skutku lub, w miarę możliwości, przejechać się do biura.
-
Re: [Bud. A5] Odbiór kluczy / termin odbioru kluczy do mieszkania - Nowa 5 Dzielnica
Witam ! Chcialbym zapytac czy to biuro sprzedazy kontaktowalo sie z Wami w sprawie odbioru i ustalenia dokladnego terminu czy tez nalezy udac sie do biura i umowic to osobiscie ?? Zgodnie z tym jakie otrzymywalem informacje na przestrzeni miesiecy od pracownikow biura to juz powinienem sie powoli wprowadzac a tymczasem jeszcze nikt sie ze mna nie kontaktowal. Jestem juz lekko poirytowany ta sytuacja. Z gory dzieki za odpowiedz 

-
Kontaktowali się ze mną, ale wiem, że ludzie tez dzwonili sie umawiac. Kiedy podpisywales umowe deweloperska?
Kupiłam mieszkanie w A5 na początku czerwca i odbiór mam w przyszłym tygodniu.
Ważne żeby sprawdzać skrzynkę pocztową, bo obiecywali dzwonić, a ostatecznie dostałam maila
Ważne żeby sprawdzać skrzynkę pocztową, bo obiecywali dzwonić, a ostatecznie dostałam maila

jak już wcześniej pisałam.. polecam tam chodzić i się ich pytać. Ja kupiłam w maju, a już w przyszłym tygodniu wchodzę z ekipą się wprowadzać. A dlaczego? Bo często chodziłam do tego biura i się ich pytałam ciagle o to samo.
-
Witam. Bardzo dziekuje za informacje i cenne podpowiedzi. Aczkolwiek otrzymalem emaila z data i godzina odbioru technicznego mieszkania na przyszly tydzien. Jednak w emailu nie ma informacji gdzie mam sie stawic i brak kontaktu w postaci chocby nr telefonu. Czy mam rozumiec, ze mam sie stawic o wyznaczonym czasie w swoim mieszkaniu ???
Pytanie moze trywialne, ale w tak waznej kwestii powinno byc to bardziej sprecyzowane. Zatem kolejny raz prosze Was o porade
Dzieki piekne !
Pytanie moze trywialne, ale w tak waznej kwestii powinno byc to bardziej sprecyzowane. Zatem kolejny raz prosze Was o porade

staw się w biurze obslugi klienta tam będzie oczekiwać inżynier lub inżynierka
-
Rozumiem, ze masz na mysli Biuro Sprzedazy przy Wroclawskiej ?! Dzieki wielkie za informacje choc przykre jest to, ze forum stanowi pierwsze zrodlo informacji.
tak biuro przy Wrocławskiej tam gdzie siedzi taka rozkapryszona panienka, (ta po lewej), bo Pani na wprost jest b. miła
pozdrawiam
pozdrawiam
Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”