[Bud. 53d] Barierki na balkonach i ich umiejscowienie / konstrukcja - Nowa 5 Dzielnica

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Nowa 5 Dzielnica, za którą odpowiada deweloper Centrum Nowoczesnych Technologii. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
Remigiusz

[Bud. 53d] Barierki na balkonach i ich umiejscowienie / konstrukcja - Nowa 5 Dzielnica

Postautor: Remigiusz » 20 paź 2019, 20:37

Czy WY również uważacie, że barierki na balkonach są fatalnie skonstruowane? Zarówno pod względem użyteczności, bezpieczeństwa i estetyki? Np. w budynku 53A barierki są postawione w miejscu, gdzie kończy się podstawa balkonu i problemu nie ma, a w 53D z takim dziwnym "wysunięciem". Pytam, bo chcę napisać do zarządcy w tej sprawie.

Filip Z Konopi

Re: [Bud. 53d] Barierki na balkonach i ich umiejscowienie / konstrukcja - Nowa 5 Dzielnica

Postautor: Filip Z Konopi » 26 paź 2019, 18:27

Zgadzam się. Byłam u koleżanki w budynku 53A i oni tam moją o wiele lepsze balkony, podsyłam zdjęcie.

Obrazek

Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”