Rowerownia / wózkownia w bloku / gdzie przypiąć rower - Nowa 5 Dzielnica Kraków

Forum dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Nowa 5 Dzielnica, za którą odpowiada deweloper Centrum Nowoczesnych Technologii. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii na forum.
kopar

Rowerownia / wózkownia w bloku / gdzie przypiąć rower - Nowa 5 Dzielnica Kraków

Postautor: kopar » 07 lut 2019, 0:32

Czy w którymś z budynków jest rowerownia?
Mi w biurze N5D powiedziano, że w A2 rowerownia to jest samo co wózkownia. Na pytanie jak mam tam przypiąć rower już nie uzyskałem odpowiedzi...

Jak sytuacja w innych budynkach?

mike80

Re: Rowerownia / wózkownia w bloku / gdzie przypiąć rower - Nowa 5 Dzielnica Kraków

Postautor: mike80 » 14 mar 2019, 17:12

W A5 jest rowerownia i wozkownia. Natomiast zaden z kluczy ktory dostalem nie pasuje do rowerowni na -1. Od Kontur wiem ze to nie oni tylko biuro sprzedazy, wiec sie tam niedlugo przejde. Ktos mial podobny problem z kluczem w A5?

kapi01

Re: Rowerownia / wózkownia w bloku / gdzie przypiąć rower - Nowa 5 Dzielnica Kraków

Postautor: kapi01 » 13 kwie 2019, 22:04

wiadmomo już coś?

mike80

Postautor: mike80 » 16 kwie 2019, 11:24

tak - wozkownie mozna otworzyc "pastylka" i tam podobno tez mozna rowery trzymac.
na -1 - raz udalo mi sie otworzyc, klucz bardzo ciezko pasowal ale w koncu zadzialal.

p.s. smietnik w A5 rowniez sie otwiera pastylka - nie kluczem

Wróć do „Nowa 5 Dzielnica Kraków od CNT - forum mieszkańców osiedla”