Przyszli mieszkańcy Lokum Vista w Krakowie - przywitaj się

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Vista za którą odpowiada deweloper Lokum. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
Mateusz1986

Re: Przyszli mieszkańcy Lokum Vista w Krakowie - przywitaj się

Postautor: Mateusz1986 » 28 lip 2018, 18:00

Ja w b5. Uważam, że troche przesadzacie z tą samowolką... to że będę chciał schować sobie rury od wody w ścianę to jaki problem. Ludzie działówki burzą, stawiają nowe z regipsu i jest dobrze.

grazynka

Postautor: grazynka » 29 lip 2018, 14:24

tiger76 pisze:Co za różnica? Chodzi o fakt, że nie ma samowolki

Taka, że deweloper nie jest stroną w takim postępowaniu? Ignoranctwo to nie powód do dumy.

tiger76

Postautor: tiger76 » 29 lip 2018, 14:45

grazynka pisze:

Taka, że deweloper nie jest stroną w takim postępowaniu? Ignoranctwo to nie powód do dumy.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ojoj, dostrzegam próbę ukrycia niewiedzy na temat braku możliwości przeróbek bez zgody ( "poproszę źródło" ), a teraz na dodatek zaczyna się pyszczenie do mnie :lol:

józiek

Postautor: józiek » 29 lip 2018, 14:57

tiger76 pisze:
grazynka pisze:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ojoj, dostrzegam próbę ukrycia niewiedzy na temat braku możliwości przeróbek bez zgody ( "poproszę źródło" ), a teraz na dodatek zaczyna się pyszczenie do mnie :lol:

Wprowadza Pan wszystkich w błąd o informowaniu Dewelopera. Pani poprosiła o źródło co wydaje się być racjonalnym podejściem. Wszystko zostało na szczęście szybko wyjaśnione.

Potem Pan jeszcze wyzywa.. (widziałem przed edycją Pana wpis). Dlatego apeluje o zachowanie standardów i szacunek.

grazynka

Postautor: grazynka » 29 lip 2018, 15:41

tiger76 pisze:Ojoj, dostrzegam próbę ukrycia niewiedzy na temat braku możliwości przeróbek bez zgody ( "poproszę źródło" ), a teraz na dodatek zaczyna się pyszczenie do mnie :lol:

?! Oho, widzę zabrakło argumentów. Średnio mnie interesuje, że zapomniałeś już co pisałeś ledwie w tamtym poście i do czego odnosiło się pytanie o źródło.
"Pyszczenie" i czytam, że były jakieś wyzwiska? Poziom dyskusji z przedszkola albo meliny zabierz tam ze sobą powrotem. Żegnam - i nie życzę sobie Twoich odpowiedzi, bo na rynsztok szkoda mi czasu. Inaczej admin tu będzie musiał wprowadzić porządek.

tiger76

Postautor: tiger76 » 29 lip 2018, 17:12

grazynka pisze:
tiger76 pisze:Ojoj, dostrzegam próbę ukrycia niewiedzy na temat braku możliwości przeróbek bez zgody ( "poproszę źródło" ), a teraz na dodatek zaczyna się pyszczenie do mnie :lol:

?! Oho, widzę zabrakło argumentów. Średnio mnie interesuje, że zapomniałeś już co pisałeś ledwie w tamtym poście i do czego odnosiło się pytanie o źródło.
"Pyszczenie" i czytam, że były jakieś wyzwiska? Poziom dyskusji z przedszkola albo meliny zabierz tam ze sobą powrotem. Żegnam - i nie życzę sobie Twoich odpowiedzi, bo na rynsztok szkoda mi czasu. Inaczej admin tu będzie musiał wprowadzić porządek.

Po pierwsze nie przypominam sobie żebyśmy byli na "Ty", po drugie z takimi tekstami jak powyżej może się pani zwracać do swoich kolegów ze wspomnianej meliny czy rynsztoku. To, że nastąpiło z mojej strony przejęzyczenie i napisałem, że należy mieć zezwolenie od dewelopera, a nie zarządcy nie upoważnia pani do kierowania pod moim adresem tekstów, które jedynie świadczą o pani bardzo niskim poziomie. Nie moja wina, że nie wiedziała pani, że trzeba mieć zezwolenia na pewne zmiany i przeróbki w lokalu i jeszcze raz podkreślam niewiedza nie upoważnia pani do wylewania frustracji pod moim adresem.

Na drugi raz jak zabierze się pani za kupowanie mieszkania to radzę zapoznać się z prawem budowlanym, kodeksem cywilnym, a przede wszystkim czytać umowy przed ich podpisaniem. Nie pozdrawiam.

Patryk83

Postautor: Patryk83 » 29 lip 2018, 17:39

A jest ktoś z B6 ?

PawMig

Postautor: PawMig » 30 lip 2018, 16:58

Dzien dobry jeszcze raz... kłania się B8 :)

Monika_lokum_vista

Postautor: Monika_lokum_vista » 30 lip 2018, 23:08

Tutaj też B8 :)

PawMig

Postautor: PawMig » 30 lip 2018, 23:52

Dlaczego nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości? Ktoś? Coś?

Hej Monika_lokum_vista - masz jakis kontakt, żeby nie pisac na forum?
PM

Wróć do „Vista Kraków od Lokum - forum mieszkańców osiedla”