[Bud. C] Odbiór mieszkania od dewelopera / terminy odbiorów - os. Dobrego Kraków
[Bud. C] Odbiór mieszkania od dewelopera / terminy odbiorów - os. Dobrego Kraków
Witam wczoraj dostałam telefon z budimexu- odbiór mieszkania mam potwierdzony na 17 lipca. Oczywiście dotyczy budynku C 

Re: [Bud. C] Odbiór mieszkania od dewelopera / terminy odbiorów - os. Dobrego Kraków
Cześć,
Mogę zapytać które piętro ?
Pozdrawiam
Mogę zapytać które piętro ?
Pozdrawiam
Re: [Bud. C] Odbiór mieszkania od dewelopera / terminy odbiorów - os. Dobrego Kraków
Mieszkanie na II piętrze- pierwsza klatka od budynku D.
Dobrze wiedzieć gdzie w razie czego przyjść po szklankę cukru gdy zabraknie 

Nie ma problemu- sąsiedzka pomoc przede wszystkim 

Potwierdzam, też dostałam telefon z terminem odbioru.
Ciekawe tylko czy pójdzie Im sprawnie z tymi odbiorami I przede wszystkim z usuwaniem usterek. Podobno mają taką politykę, że jeśli jest killka to zatrzymują mieszkanie na 45 dni... Trochę kpina. Na piasta IB USUNĄŁ usterki mi w 2 tygodnie. A tutaj to pewnie do 2 miesiący dojdzie.. No chyba, że będą blache rEczy to biorę klucze
Edit,
Gdyby ktoś potrzebował solidnej firmy, która zatroszczy się o Wasze dobro podczas odbioru to polecam
ODBIERAJ Z NAMI wystarczy wpisać w Google,
będę z nich korzystała, sąsiedzi obok też
Zresztą byli wczesniei w marcu i w at tym roku na osiedlu..
Ciekawe tylko czy pójdzie Im sprawnie z tymi odbiorami I przede wszystkim z usuwaniem usterek. Podobno mają taką politykę, że jeśli jest killka to zatrzymują mieszkanie na 45 dni... Trochę kpina. Na piasta IB USUNĄŁ usterki mi w 2 tygodnie. A tutaj to pewnie do 2 miesiący dojdzie.. No chyba, że będą blache rEczy to biorę klucze

Edit,
Gdyby ktoś potrzebował solidnej firmy, która zatroszczy się o Wasze dobro podczas odbioru to polecam
ODBIERAJ Z NAMI wystarczy wpisać w Google,
będę z nich korzystała, sąsiedzi obok też

Zresztą byli wczesniei w marcu i w at tym roku na osiedlu..
Ostatnio zmieniony 08 lip 2019, 13:12 przez EwaKr., łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, bardzo proszę powiedzieć jaka data odbióru była koniecznie wpisaną do aktu notarialnego? Bo ja mam 14 sierpnia ale w bloku D. Dzięki wielkie:-)
Juli pisze:Witam, bardzo proszę powiedzieć jaka data odbióru była koniecznie wpisaną do aktu notarialnego? Bo ja mam 14 sierpnia ale w bloku D. Dzięki wielkie:-)
Ja miałam wpisana datę 13 sierpień. Odbiór mam 17 lipca.
Dziwne jest to że w dokumentach mam blok "B", a na bloku jest "D"
Dziś dostałam termin odbióru na 8 sierpnia.

Dziś dostałam termin odbióru na 8 sierpnia.
Juli pisze:Dziwne jest to że w dokumentach mam blok "B", a na bloku jest "D"
To tylko oznaczenie projektowe, które może, ale nie musi być zgodne z numerem ewidencyjnym, tak samo jak projektowe numery lokali nie muszą być później takie same jak ewidencyjne.
Wróć do „[Bud. C] (etap III) Osiedle Dobrego Kraków – forum mieszkańców budynku”