Inwestycja na przeciwko Tesco przy ul. Wybickiego - informacje i opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
klientkrk

Inwestycja na przeciwko Tesco przy ul. Wybickiego - informacje i opinie na forum

Postautor: klientkrk » 23 paź 2019, 14:56

pozdro pisze:Ja tam mieszkałem w budynku na przeciwko parę lat temu. Ogólnie da się, żyć choć dla mnie to już nie Krowodrza ( : D ) Historyczni niby tak.
Do tramwaju 10 min na piechotę i to w zasadzie jedyna opcja. Na SKM Łobzów juz się tam nie opłaca chodzić bo trochę daleko no i jednak tramwaj szybciej i częściej. No chyba, żeby na lotnisko jechać czy do Wieliczki. Ujdzie, ale PO ZŁEJ STRONIE TORÓW. Jak to mówią w Ameryce "on the wrong side of the tracks". O ile ceny nie będą atrakcyjniejsze niż w inwestycjach po południowej stronie torów to moim zdaniem nie ma się co pakować w tą inwestycję. Już lepsze będą budynki które mają powstać na przeciwko Tesco, czy przy Prądnickiej Angel Green. : D

Jaki deweloper i gdzie dokładnie ma budować naprzeciwko tesco ?

pozdro

Re: Inwestycja na przeciwko Tesco przy ul. Wybickiego - informacje i opinie na forum

Postautor: pozdro » 24 paź 2019, 10:45

Chyba to ta sprawa z tym co zaczęli burzyć ten fort. Aczkolwiek nie jestem na bierząco. Kiedyś tam jakieś prace widziałem. Choć w sumie dawno nie byłem w tej okolicy więc nie wiem jak sprawy postępują.

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”