Inwestycja Bieżanowska 54 Kraków - Gama-M - forum i opinie (Bieżanów-Prokocim)

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
MarcinJ

Inwestycja Bieżanowska 54 Kraków - Gama-M - forum i opinie (Bieżanów-Prokocim)

Postautor: MarcinJ » 02 kwie 2018, 11:06

Zdaje się, że jakaś niewielka inwestycja powstaje w Krakowie - Bieżanowska 54 od Gama-M - ten deweloper sporo już w Krakowie postawił. Widziałem bilbordy tej inwestycji, kiedy jechałem Wielicką ostatnio. Wygląda, że nie będzie to duży budynek, a i nowych mieszkań w nim nie będzie wiele :) Co myślicie o takim budownictwie mieszkaniowym, to dobry pomysł na zakup lokalu dla siebie? Ma ktoś więcej informacji o tym projekcie i podzieli się nimi na forum, jakie macie opinie o tej lokalizacji :?:

iti

Re: Inwestycja Bieżanowska 54 Kraków - Gama-M - forum i opinie (Bieżanów-Prokocim)

Postautor: iti » 29 kwie 2018, 0:02

Faktycznie chyba powstaje zupełnie nowa i całkiem kameralna inwestycja - Bieżanowska 54, choć liczyłem na to, że będzie tam trochę więcej mieszkań, jak pierwszy raz zobaczyłem reklamę :) A tu się okazuje, że deweloper Gama-M zaplanował na każdym piętrze chyba tylko trzy lokale, więc w całym budynku znajdzie się ich 9 - bardzo kameralna wspólnota mieszkaniowa się zapowiada :)

Obrazek
Materiały ze strony dewelopera Gama-M

Zazwyczaj za nowe mieszkania w Krakowie, zwłaszcza w niewielkich projektach, trzeba zapłacić sporo, choć tu na pewno swoje zrobiła też lokalizacja, a ta nie jest najlepsza, jaką można sobie wyobrazić w Krakowie, choć oczywiście kto co lubi ;) Ceny nowych mieszkań w Krakowie zaczynają się tam od 6 100 złotych za metr kwadratowy, do 6 500 zł/m2. Lokale mają niezłe układy, np. 3-pokojowe mieszkanie ma dodatkowo dwa balkony, jeden po każdej stronie.

Obrazek
Materiały ze strony dewelopera Gama-M

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”