Domy z zabudowie szeregowej (ul. Złocieniowa / Kraków) / Nasyp kolejowy Apartment - opinie na forum
Domy z zabudowie szeregowej (ul. Złocieniowa / Kraków) / Nasyp kolejowy Apartment - opinie na forum
informacje.wp.pl/wiadomosci/znow-szokujaca-inwestycja-dewelopera-w-krakowie-domy-wzdluz-torow-7269944369674368a
Re: Domy z zabudowie szeregowej (ul. Złocieniowa / Kraków) / Nasyp kolejowy Apartment - opinie na forum
Jak wynika z pozwolenia na budowę wydanego w sierpniu 2025 r., deweloper z Katowic (firma grupa ROI) wykona na terenie przy ulicy Złocieniowej w Krakowie zabudowę mieszkaniową o kubaturze 6700 m
jak przeczytałem, że ktoś nazwał fimę ROI, czyli Return on Investment (zwrot z inwestycji) to na 99% byłem pewny, że to jakiś wykwit szkolenia flipperskiego ...
i się nie pomyliłem
Grupa Roi Sp. z o.o. to firma działająca od 2022 roku, specjalizująca się w sektorze nieruchomości, w tym zakupie, sprzedaży oraz pośrednictwie i zarządzaniu. Podmiot ma siedzibę w Katowicach przy ul. Francuskiej 182, a jego działalność koncentruje się na usługach związanych z rynkiem nieruchomości.
będę śledził z dużą uciechą losy tej inwestycji
a jeśli mamy tu jakichś amatorów kolejnictwa, którzy chcieliby mieć nasyp z torami kolejowymi w ogródku, to warto poczekać aż deweloper wybuduje wymarzone domy, żeby mieć pewność że one powstaną
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”