Tarasy Moderno Kraków / ul. Zbrojarzy od DGI Lesław Sarachmann - opinie na forum
Tarasy Moderno Kraków / ul. Zbrojarzy od DGI Lesław Sarachmann - opinie na forum
Czy ktoś wie coś więcej na temat tej inwestycji? Ruszyli z przedsprzedażą mieszkań, lokalizacja i metraże mi odpowiadają, ale nie mogę znaleźć żadnych informacji o deweloperze, który buduje to osiedle: DGI Lesław Sarachmann. Będę wdzięczna za wszelkie tropy 

Re: Tarasy Moderno Kraków / ul. Zbrojarzy od DGI Lesław Sarachmann - opinie na forum
p.ewka pisze:Ruszyli z przedsprzedażą mieszkań, lokalizacja i metraże mi odpowiadają)
A można gdzieś jakieś układy mieszkań zobaczyć? Bo jest informacja na stronie, że metraże od 46,29 m² do 98,28, ale pod tym może kryć się wszystko. I w takim razie rozumiem, że to takie domo-bloki, czyli że w jednym budynku będą przynajmniej 2 mieszkania, tak? A windy będą, czy na wyższe kondygnacje trzeba będzie chodzić po schodach?
Re: Tarasy Moderno Kraków / ul. Zbrojarzy od DGI Lesław Sarachmann - opinie na forum
No i jeszcze zasadnicze pytanie, czyli ile kosztuje metr kwadratowy mieszkania w Krakowie, w inwestycji Tarasy Moderno. Wiadomo, ile sobie liczą i po ile wychodzą takie mieszkania? Jak na razie, to niewiele wiadomo o tym projekcie, więc tak naprawdę trudno wyrobić sobie opinię.
Można podejść , zobaczyć , porozmawiać.
Wyszli już z ziemi .
Wejście od Zbrojarzy , nie od Zdunów
7 bliźniaków po 4 mieszkania.
Duże 99 m jest chyba tylko 1.
Najwięcej ok 70 m. 4 pok.
Przy czym partery mają nad glowa duże tarasy - wiadomo jakie niesie to zagrożenia po latach mimo izolacji.
Układy przykładowe
Wyszli już z ziemi .
Wejście od Zbrojarzy , nie od Zdunów
7 bliźniaków po 4 mieszkania.
Duże 99 m jest chyba tylko 1.
Najwięcej ok 70 m. 4 pok.
Przy czym partery mają nad glowa duże tarasy - wiadomo jakie niesie to zagrożenia po latach mimo izolacji.
Układy przykładowe
- Załączniki
-
- IMG_20250104_095210.jpg (23.79 KiB) Przejrzano 2267 razy
-
- Screenshot_20250104-094006.png (128.18 KiB) Przejrzano 2275 razy
-
- IMG_20250104_094106.jpg (13.93 KiB) Przejrzano 2275 razy
.
- Załączniki
-
- IMG_20250104_232533.jpg (25.41 KiB) Przejrzano 2095 razy
O ile układy nie są złe, choć nie wiem ile mają te pokoje na wyższej kondygnacji, oby więcej niż 8 m2, to widać tu też, jak dużo miejsca w takim mieszkaniu zajmują schody. A miejsce to przecież nie wszystko, bo schody też tanie nie są, jeśli chodzi o wykończenie.
Dopytywałem się o mieszkania 69m2 (z tarasami) oraz 73m2 (z ogródkiem).
69m2 (z tarasami) - od 15500 zł/m2
73m2 (z ogródkiem) - od 15300 zł/m2 do 16000 zł/m2 (za takie z największym ogródkiem 130 m2)
Dodatkowo miejsce postojowe w garażu od 75000 zł.
69m2 (z tarasami) - od 15500 zł/m2
73m2 (z ogródkiem) - od 15300 zł/m2 do 16000 zł/m2 (za takie z największym ogródkiem 130 m2)
Dodatkowo miejsce postojowe w garażu od 75000 zł.
Te miejsca postojowe za 75k brzmią trochę jak żart - na dwa mieszkania w segmencie jest wspólny podwójny garaż, którego wymiary są takie, że jak już jedno auto stoi w garażu, to kierowca drugiego raczej nie otworzy drzwi po wjeździe 

Cześć,
widzę kilka mieszkań zarezerwowanych. Czy ktoś już negocjował cenę? ile udało się zejść?
widzę kilka mieszkań zarezerwowanych. Czy ktoś już negocjował cenę? ile udało się zejść?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”