Składowa 22 Kraków / Krak-Kolor Składowa - rozbiórka budynków / porządkowanie działek / co w zamian
Składowa 22 Kraków / Krak-Kolor Składowa - rozbiórka budynków / porządkowanie działek / co w zamian
Przy ul. Składowej 22 ruszyły prace rozbiórkowe przy budynkach, które tam stoją, jakieś zabudowania przemysłowe / poprzemysłowe. A że tymi pracami zajmuje się deweloper, który już trochę mieszkań w Krakowie zbudował, to z dużym prawdopodobieństwem wyrośnie tam zabudowa mieszkaniowa. Ktoś się może orientuje, co miałoby powstać przy ul. Składowej? Ostatnio sporo się tam buduje, choć ja przyznam, że mnie ta okolica nie urzeka, blisko torów kolejowych, ostatnio otwarto tam punkt obsługi pociągów z jakąś myjnią i warsztatem... Wyjazdy mocno zakorkowane (Wrocławska, okolice Nowego Kleparza).
Re: Składowa 22 Kraków / Krak-Kolor Składowa - rozbiórka budynków / porządkowanie działek / co w zamian
Fajne miejsce. W sumie jakby ceny były znośne to można brać. Okolica łączy spokój z bliskością centrum
Re: Składowa 22 Kraków / Krak-Kolor Składowa - rozbiórka budynków / porządkowanie działek / co w zamian
Zapomniałeś tylko o ogromnej bocznicy kolejowej w sąsiedztwie ulicy składowej oraz o tym, że ostatnio otwarto tam centrum obsługi pociągów.
Inna sprawa, że okolica zakorkowana mocno, a sensowna komunikacja publiczna dopiero na Nowym Kleparzu tam.
Inna sprawa, że okolica zakorkowana mocno, a sensowna komunikacja publiczna dopiero na Nowym Kleparzu tam.
Nie wiem nie widziałem korkow na Składowej. Naprawa pociagód to po drugiej stornie bliżej Prądnickiej. Tam to cisza spokój, mały ruch.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”