W Parku Lotników Kraków - Matejek deweloper - opinie na forum o inwestycji
-
Re: W Parku Lotników Kraków - Matejek deweloper - opinie na forum o inwestycji
No super te mieszkania, jak nad głowami jeździ pociąg : shock:
Nie jest tak źle, jak myślisz:
[img]https://i.postimg.cc/xCDMtWHX/10144-suber-wparkulotnikow.jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/xCDMtWHX/10144-suber-wparkulotnikow.jpg[/img]
Nie wiem jak jest w rzeczywistości bo nie byłem na miejscu, ale na tym zdjęciu wygląda to tak że tramwaj jest na wysokości 1 piętra parę metrów od okien, a to moim zdaniem trochę średnie rozwiązanie
Nie musicie się Panowie już tym tak przejmować, bo z tego co widzę wszystkie mieszkania na parterze/1 piętrze już sprzedane ;)
Swoją drogą w tym miejscu rzadko coś stoi na torach, bo perony są prostopadle do bloku (widać to na zdjęciu).

Swoją drogą w tym miejscu rzadko coś stoi na torach, bo perony są prostopadle do bloku (widać to na zdjęciu).

suber pisze:Swoją drogą w tym miejscu rzadko coś stoi na torach, bo perony są prostopadle do bloku (widać to na zdjęciu).
A jak to wygląda z perspektywy czasu, jeśli chodzi o tą pętlę tramwajową, jest uciążliwa, czy to jednak jest pomijalne. Widziałem, że wjeżdżają na nią jakieś linie plus tramwaje rezerwowe, ale nie wygląda Pętla Wieczysta na jakąś specjalnie obciążoną ruchem tramwajowym.
bohom pisze:suber pisze:Swoją drogą w tym miejscu rzadko coś stoi na torach, bo perony są prostopadle do bloku (widać to na zdjęciu).
A jak to wygląda z perspektywy czasu, jeśli chodzi o tą pętlę tramwajową, jest uciążliwa, czy to jednak jest pomijalne. Widziałem, że wjeżdżają na nią jakieś linie plus tramwaje rezerwowe, ale nie wygląda Pętla Wieczysta na jakąś specjalnie obciążoną ruchem tramwajowym.
Pewnie większe obciążenie będzie gdy ruszą tramwaje na Mistrzejowice (2026).
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”