Witt pisze:Zwazywszy na Twoje prognozy o spadkach ceny nieruchomosci w Krakowie wbrew twoim oczekiwaniom wzrosly o 12%, kiedy Ty przewidywales spadki o 30%. No to teraz ceny musza spasc o 42%.....Powodzenia.
37,5%

Witt pisze:Zwazywszy na Twoje prognozy o spadkach ceny nieruchomosci w Krakowie wbrew twoim oczekiwaniom wzrosly o 12%, kiedy Ty przewidywales spadki o 30%. No to teraz ceny musza spasc o 42%.....Powodzenia.
Rak pisze:mariar pisze:Oleg_ pisze:Myślę, że ten inwestor nie ma nadziei na przyszłość w Krakowie:
wschodnieruchomosci.pl/domy-na-sprzedaz-3299000zl-268m2-krakow-podgorze-o5751624
3 piętro 268m2 na Zabłociu. 3,3 mln.
Ukończył budowę budynku w 2017 roku i już go sprzedaje.
Wszyscy możemy się zgodzić, że nie planował budowy w dobrej lokalizacji, może coś, co myślał, że będzie zarabiał na czynsz do końca życia, a teraz sprzedaje.
Myślę, że nie wierzy, że rynek wkrótce wróci. lub Ceny wzrosną, jak powtarzają niektórzy użytkownicy.
Oleg, zadzwoń i spytaj czemu sprzedajeale rozkminy masz, niesamowite
Oleg_ Ty szukasz domu, mieszkania 50 m2, czy 60 m2, czy 200 m2 ?
Może będzie się dało Ci nieco podpowiedzieć co jest dobre, gdy się jaśniej zadeklarujesz ?
tomm pisze:Witt pisze:Zwazywszy na Twoje prognozy o spadkach ceny nieruchomosci w Krakowie wbrew twoim oczekiwaniom wzrosly o 12%, kiedy Ty przewidywales spadki o 30%. No to teraz ceny musza spasc o 42%.....Powodzenia.
37,5%nie o 42% jesli juz Panie inwestorze
Witt pisze:tomm pisze:Witt pisze:Zwazywszy na Twoje prognozy o spadkach ceny nieruchomosci w Krakowie wbrew twoim oczekiwaniom wzrosly o 12%, kiedy Ty przewidywales spadki o 30%. No to teraz ceny musza spasc o 42%.....Powodzenia.
37,5%nie o 42% jesli juz Panie inwestorze
Kolega uczeszczal na lekcje matematyki czy juz wtedy trolowal?
0+12-37,5 daje prognozowane, ze nie powiem zapewniane, obnizki cen z wyjsciowych o 30%...? Brawo ty!
Oleg_ pisze:Rak pisze:mariar pisze:
Oleg, zadzwoń i spytaj czemu sprzedajeale rozkminy masz, niesamowite
Może będzie się dało Ci nieco podpowiedzieć co jest dobre, gdy się jaśniej zadeklarujesz ?
ten wynik pojawił się, gdy szukałem w okolicy, nowe wyniki dla słowa kluczowego: Zabłocie
Rak pisze:Oleg_ pisze:Rak pisze:
ten wynik pojawił się, gdy szukałem w okolicy, nowe wyniki dla słowa kluczowego: Zabłocie
Rozważasz to mieszkanie ? Bo wcześniej podawałeś linki do 50 m2 na Bagrach. To zupełnie inne mieszkania i ceny.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości