projekty1 pisze:Niczego nie pomieszałam - doskonale wiem o czym piszę, a Pan chyba jest z Budimex, skoro tak zachwala tą inwestycje
A Pani jest chyba z Activ skoro tak zachwala tą Wodną
projekty1 pisze:Niczego nie pomieszałam - doskonale wiem o czym piszę, Mam odmienne zdanie w kwestii City Vibe i tego że tam wiadomo co powstanie - wszędzie tam gdzie jest wolna przestrzeń, a taka jest na tyłach City Vibe może coś powstać i najprawdopodobniej coś powstanie - i będzie to blok.
Oczywiście, w przeciwieństwie do Wodnej, wiadomo że powstanie tam całe osiedle bloków,wszystko jest zaplanowane, w przeciwieństwie do Wodnej.
Budimex tak samo.
projekty1 pisze:Niczego nie pomieszałam - doskonale wiem o czym piszę, W podtrzymuję swoje zdanie w temacie dojścia do linii tramwajowej z ul. Myśliwskiej, która jak dla mnie jest po prostu DALEKO i jeszcze dalej jeśli nie idzie się na skróty koło ogródków działkowych.
A ja podtrzymuję swoje zdanie i na dowód tego wklejam mapkę. Z Myśliwskiej, wzdłuż bloków przy Lipskiej bocznej idzie się 9 minut. Wzdłuż ogródków idzie się 12 minut, i nie jest to "na skróty" jak Pani twierdzi. I proszę się nie obawiać, nikt Pani w czasie powrotu z pętli nie napadnie, natomiast ja osobiście miałbym obawy co do spaceru w tym rejonie Gromadzkiej po zmroku.
Poza tym na Wodnej nie ma żadnej infrastruktury, W rejonie Lipskiej są szkoły, przedszkola, sklepy, usługi, restauracje, żłobek, w przyszłości basen, lodowisko i nawet jak ktoś lubi dwa kościoły.
trasa mysliwska.jpg
budimex.jpg
cityvibe.jpg