Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Re: Przybyszewskiego 64 Kraków Atal - opinie i forum (apartamenty na Krowodrzy)
Też wydawało mi się, że dzisiaj standardem jest 265, nawet w o wiele tańszych inwestycjach trzymają się takiego wymiaru. Chociaż w zasadzie nie wiem, czy to ma aż takie duże znaczenie, chyba, że robi się sufity podwieszane, no i może w większych pomieszczeniach ma to jakieś znaczenie.
Tylko niestety na rynku nieruchomości wielkiego wyboru nie ma. Większość inwestycji jest jeszcze bardziej ciasna lub przy ruchliwych drogach, albo jak jest cisza kameralne go, to cena jest 50% wyższa
niiti pisze:Też wydawało mi się, że dzisiaj standardem jest 265, nawet w o wiele tańszych inwestycjach trzymają się takiego wymiaru. Chociaż w zasadzie nie wiem, czy to ma aż takie duże znaczenie, chyba, że robi się sufity podwieszane, no i może w większych pomieszczeniach ma to jakieś znaczenie.
Raczej nie ma to wielkiego znaczenia, ale jednak w łazience zwykle się robi podwieszony sufit i zaczyna się robić nisko przy takiej wysokości. Jeszcze jak mieszkaniec ma np. 190cm czy 2m wzrostu, co się zdarza coraz częściej... Nie bez powodu kiedys minimalna wysokość pomieszczeń zmieniono z 2,4m na 2,5m, i pewnie w najbliższej przyszłości zmienia na 2,6m, bo to jednak standard juz. No co cóż, mam nadzieję, że nie będzie się wydawało nisko, bo rezerwacja już zrobiona.
Właśnie zmierzyłam ile cm zabrał mi podwieszony sufit w domu-10cm
Ibum pisze:270 to pewnie parter, słabo trochę, jednak 2,65m to dzisiaj standard w większości inwestycji
Piastowska Residence za 15 T jest też 255 cm.
Krowodrza Fort - 255 cm
Mar G pisze:Ibum pisze:270 to pewnie parter, słabo trochę, jednak 2,65m to dzisiaj standard w większości inwestycji
Krowodrza Fort - 255 cm
No to jestem zaskoczona trochę. Zerknęłam na ogłoszenia mieszkań na wynajem z tej inwestycji i nie wygląda to źle. Teraz mam 2,68m i wydaje się wysoko, więc pewnie na Przybyszewskiego będzie po prostu ani nisko, ani wysoko.
Mar G pisze:Ibum pisze:270 to pewnie parter, słabo trochę, jednak 2,65m to dzisiaj standard w większości inwestycji
Krowodrza Fort - 255 cm
Echo Osiedle Krk - 256 cm
Zabłocie Residence - 253 cm
bip.krakow.pl/?dok_id=128468
Prezentacja
bip.krakow.pl/zalaczniki/dokumenty/n/276089
Prezentacja
bip.krakow.pl/zalaczniki/dokumenty/n/276089
Mar G pisze:bip.krakow.pl/?dok_id=128468
Prezentacja
krakow.pl/zalaczniki/dokumenty/n/276089
To co będzie na terenach zielonych za hotelem Ibis? Myślałam, że właśnie ta hala
to jest za terenem hotelu właśnie - lokalizacja znana od 2018 roku.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”