Też mam nadzieję,że jak najmniej bo tak samo chcialabym od razu wykańczac mieszkanie A nie że będzie się to ciągnęło w nieskończoność oby i te drzwi były dobre,rzekomo antywłamaniowe. Jak dla mnie brzuzki są ok blok 3A ma Malysiaka 2, 3B ma Malysiaka 4 , więc podejrzewam,że pełny adres to A.Malysiaka 4/ numer mieszkania
Taak adres to będzie Małysiaka 2 lub 4 a te oznaczenia 3A i B to tylko deweloperskie. Fajnie że jest zgoda (3 osobowa na brzózki Aha i chyba oba nasze bloki będą miały jedną wspólnotę mieszkaniową i wspólnego zarządcę. Ja dalej nie mam kosztorysu...chyba ich pogonie A w ogóle byłyście ostatnio na mieszkaniu?
Ja byłam tylko pod blokiem ale na mieszkaniu jeszcze nie, a Wy? Podejrzewam,że jeden zarządca i w ogóle zastanawiam się właśnie czy to będzie wybierane po przeniesieniu na własność? Myślę, że koniecznie trzeba ich pogonić bo jest połowa maja A od nich zero info
Ja bylam w srodku dwa razy , raz we wrześniu 2018 roku, i drugi raz pod koniec marca z moim" fachowcem" zeby sie rozpatrzyl i wycenil mi prace.Rozliczona jestem, wplacilam różnicę i dzisiaj dostalam email ze mogę się umowic z kierownikiem na odbior co tez niezwlocznie uczynilam, mam we wtorek☺☺
Po odbior rozliczenia bylam osobiscie coby nie czekac na listonosza, natomiast po pozytywnym odbiorze trzeba jechac do Proins wraz z protokolem aby odebrać kartę do Taurona, szkoda ze nie dadzą przy odbiorze tylko dodatkowa wycieczka do nich
Taak ze wszystkim trzeba do nich jeździć...podpisać odebrać podpisać odbiór itp itd. Ale skoro masz już termin odbioru to może my też już niedługo...oby Jestem niecierpliwy jakie będziesz miała doświadczenia przy tym odbiorze, bo oczywiście nie wątpię, że wszystko nam tu ładnie opiszesz i podzielisz się wszystkim ) Zarządca może być zaproponowany przez Proins albo wybrany przez Wspólnotę.
Dostałam tylko rzut mieszkania taki dokładniejszy przy podpisywaniu umowy u notariusza. A Ty ? A dziś właśnie do mnie dzwonili że mam do dopłaty 1400 zł mieszkanie wieksze i komórka. Po tym rozliczeniu będą się ze mną kontaktować w sprawie odbioru..
Bylam tam dzisiaj po poludniu, w bloku b ogródki nadal nieogrodzone w wiekszosci i chyba tak zostanie bo tam dalej jest plac budowy i z przodu tez wiec zrobia to ale pewnie nieprędko.U sąsiadów obok mnie juz wykończenie trwa, a siatki w ogrodku rowniez nie maja wiec myślę ze teraz sie nie beda spieszyć.To blaszane pomieszczenie to altana na smieci?