WITA Inwestycja ul. Wita Stwosza Kraków od Echo Investment / Archicom - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Krakowie i innych miastach - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
neo

Re: WITA Inwestycja ul. Wita Stwosza Kraków od Echo Investment / Archicom - opinie na forum

Postautor: neo » 09 lut 2025, 18:31

chce dobrze mieszkac pisze:Kto kupił mieszkanie 85 (96.8m2) jestem gotowy odkupić

Co to musi być za mieszkanie, że tak szybko drożeje? :)

Rozważasz w ogóle ta okolicę, jako dobre miejsce do życia?

luc

Re: WITA Inwestycja ul. Wita Stwosza Kraków od Echo Investment / Archicom - opinie na forum

Postautor: luc » 05 sie 2025, 23:16

Był ktoś może w okolicy ostatnio i wrzuci jakieś zdjęcie? Są tam już jakieś elewacje, czy na nie jeszcze trzeba zaczekać?

Widziałem, że ciągle nie mogą im zejść mieszkania z dziwnymi układami.

neo

Postautor: neo » 22 sty 2026, 10:04

Tam chyba ruszyły już odbiory mieszkań. Może ktoś się podzieli jakimiś z zdjęciami z tego, jak to wyszło? Elewacje chyba bardzo przyzwoite, lokalizacja niezła, ale ja bym się bał, że to będzie hotel na wynajem krótkoterminowy. Ciekawi mnie też, jak tu będzie wyglądało wykończenie części wspólnych. Jest w tym jakiś wyższy standard czy krakowska przeciętna?

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”