Saska 9b Kraków / deweloper Awim - opinie na forum (Podgorze)
Re: Saska 9b Kraków / deweloper Awim - opinie na forum (Podgorze)
Nie kupujcie przy ulicy. Dobrze radzę przez pół roku nie da się żyć bo okna nie otworzycie a w mieszkaniu duchota i 30 stopni. Klimatyzacja konieczna, do tego nawdychacie się toksycznych spalin z tlenkami azotu. Misto Kraków ma mieszkańców za idiotow, zero ochrony przed hałasem i spalinami. Bezradni to nawet demontuja ekrany akustyczne żeby mieszkańcy podkrakowskich Zielonek mogli sobie pogazowac pod oknami i mieli lepszy widok na krakowian w gettach, bo widok na ekrany ich nudzi. Dzicz mieszkać przy ulicy. Tylko od podwórka, parku. Lepiej dopłacić te 3-4k/m2 jak nie ma kasy to lepiej już sobie dom na zadupiu zbudować.
realista pisze:a no tak, zapomniałem, że mailowa rezerwacja to już nie na gębę, ale prawie jak umowa notarialna![]()
patrzcie jaka dobra samarytaninka, zamiast zadzwonić do dev, że odwołuje tą pisemną i po temacie, przeszłaby na następnego, to ogłasza na forum akcje z odstąpieniem rezerwacji... darmowo
zajebiście trzyma się to kupy, coraz większe kwiatki tutaj można przeczytać
jak tam zaraz napiszecie do niej, to powie że nieaktualne
Gdzie widzisz jakieś ogłoszenie o odstąpieniu? Napisałam tu jedynie, że mogę odstąpić bo widziałam, że ktoś pisał że już nie ma dostępnych. Tak, zrobię to zupełnie nieodpłatnie, nie każdy jest taki interesowny jak Ty i ze wszystkiego musi czerpać korzyści

Owszem, mogę również napisać do sprzedawcy/dewelopera że rezygnuje i zamierzam to zrobić w przyszłym tygodniu. Zapewne wtedy mieszkanie zostanie sprzedane komuś przypadkowemu, pierwszemu na liście.
Miłego dnia!
-
Co myślicie o cenie za miejsce parkingowe w granicach 70-75k?
KingBruceLee pisze:Co myślicie o cenie za miejsce parkingowe w granicach 70-75k?

KingBruceLee pisze:Co myślicie o cenie za miejsce parkingowe w granicach 70-75k?
To żart czy serio są w takiej cenie?
-
Tyle, tez mi się to dużo wydaje dlatego pytam.
-
Mateczniq na Rydlówce tez jest po 80k, ale gdzie indziej są po 40k, nie wiem skąd taka rozbieżność?
Koszt budowy i tak jest wyższy niż ta cena, więc to jak sobie deweloper mocno wliczy w metr mieszkania zależy od niego. I tak dla ciebie liczy się cena łącznie.
-
Mieszkania wystawili względnie niedrogo to zarobią na miejscu postojowym

Po sąsiedzku, w Proinsie, koszt MP to 4500/m2, co przy najmniejszym miejscu postojowym daje kwotę ponad 56 tyś zł.
Po drugiej stronie Lipskiej zdaje się, że jeszcze niedawno były miejsca po 25 tyś

Za tyle, to w innych inwestycjach można kupić podwójne zależne, a może nawet 2 niezależne by się znalazły. No więc moim zdaniem to jednak całkiem drogo, choć takie ceny, to nie jest już chyba jakiś ewenement, bo chyba i droższe miejsca postojowe bywały, ale też w innych inwestycjach.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”