zyneon pisze:Jak patrzę na budynek B23 to wygląda, że na siedem klatek w sześciu winda jest, a w jednej nie.
To raczej szerokie klatki z przestrzenią pomiędzy schodami, w galerii widać że na poprzednich etapach tak klatki wyglądają
zyneon pisze:Jak patrzę na budynek B23 to wygląda, że na siedem klatek w sześciu winda jest, a w jednej nie.
pawelk pisze:Proszę was, przecież tam są 2 czy 3 piętra, za komuny którą tak wielu tutaj wychwala w kwestiach urbanistycznych nikt nie myślał wkładać windy do nawet wyższych budynków, o garażu podziemnym nie wspominając... Cena tej inwestycji jest odpowiednio niska, co więcej młodej rodzinie na dorobku potrzeba? Moim zdaniem trzeba się cieszyć że są też takie inwestycje bo nie każdego stać na mieszkanie po 10tys/m2 żeby mieć wygody w postaci zjazdu do garażu cichą windą, a też chcą gdzieś zacząć żyć na swoim.
Krakus44 pisze:nieruchomosci.wprost.pl/mieszkania/10376098/spore-zmiany-w-zasadach-opodatkowania-zarobku-z-wynajmu-fiskus-ma-pojsc-na-reke-podatnikom.html
ITGeek pisze:Krakus44 pisze:nieruchomosci.wprost.pl/mieszkania/10376098/spore-zmiany-w-zasadach-opodatkowania-zarobku-z-wynajmu-fiskus-ma-pojsc-na-reke-podatnikom.html
Czytałem o tym jakiś czas temu, aż się wierzyć nie chce. Zawsze w takich sytuacjach czuję podstęp
pawelk pisze:Pepeg pisze:Ktoś tutaj niedawno pisał że koszt budowy mieszkania w Krakowie to 5000zł plus działka, a tutaj proszę, sprzedają poniżej kosztów.
raczej 5k z działką. a nawet jeśli bez działki to cena 5k to cena ŚREDNIA.
akurat ta inwestycja jest budowana w bardzo niskim standardzie w lokalizacji taniej jak barszcz. cudów nie ma, cena z czegoś wynika. Instalbud też tam sprzedaje po ok 5k i lekko w górę. to ogólnie tanie tereny jak na Kraków, ale trzeba się liczyć ze sporymi niedogodnościami (smród)
mac_kow pisze:Bądźmy poważni. To nie jest 'niedogodność" tylko bardzo bardzo poważna, wręcz dyskwalifikująca wada. Ja na to patrzę zupełnie odwrotnie: kupować nowe mieszkanie za setki tysięcy BEZ WINDY? Odmawiać sobie wygody garażu podziemnego, do którego zjeżdża się windą, wywozi się bezproblemowo zakupy? Śmigać po schodach za taką kasę? Thanks, but no thanks.
slawek pisze:Ja tam czasem śmigam na siódme po schodach pomimo windy w blokuNo ale żona pewnie nie byłaby entuzjastką, zwłaszcza z wózkiem.
mac_kow pisze:Kwestia windy to sprawa absolutnie podstawowa i wpisuje się w propagowane przeze mnie podejście "porządne"; nie kupujecie bułek w Lidlu tylko mieszkanie, najcześciej, w przypadku rodzin, w 30-letnim kredycie. Dla większości z Was, to będzie miejsce, w którym spędzicie również większą część życia.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Krakowie - bloki, apartamentowce, domy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości