Juz zmieniles prognozy. ..? Jeszcze niedawno snules nam tu 100% wizje ze -15% bedzie na jesien....
Typek kilka stron wcześniej pisał o 30% do końca roku

wykop.pl/ludzie/mookie wykop.pl/ludzie/mickpl wykop.pl/ludzie/systemluster
To są ludzie którzy pierwsze co robią po obudzeniu to scrollują wykopy, grupy na . czy fora tego typu żeby tylko wkleić ten sam argument x-ty raz. Można ich znaleźć po imionach i nazwiskach na ., bo nie starają się nawet zmieniać wypowiedzi.. copy paste pełną parą.
Żadni z nich inwestorzy, zwykli ludzie po 30 sfrustrowani brakiem stwoich 4 ścian. Za rok nie będzie po nich śladu. Myślą, że ciągły spam i zniechęcenie zakupu kilku osobom na portalu dla nastolatków spowoduje że sobie kupią tanie mieszkanie

Promocje które wymienił widziałem jeszcze w `19 (poza inwestycjami które ruszyły w tym roku). Murapol spamował mnie średnio raz na 2 tyg w zeszlym roku.. darmowe garaże, darmowe komórki, % na niektóre mieszkania. Nowa dzielnica to samo - kilka miejsc gratis w inwestycji. W 29 aleji proponowali darmową komórkę lokatorską pod koniec zeszłego roku. Poza tym wymienil X innych inwestycji gdzie nie ma promocji.
Reszty (które znam z zeszłego roku) nie będę wymieniać bo nie byly to oficjalne promocje - ale ktoś kto myśli że takie promocje dopiero się zaczynają pojawiać po prostu nie miał kontaktu z rynkiem w zeszłych latach. Tak jak pisałem.. szkoda czasu.